AuToMaTiCa

Slaptosios mūsų sielų kertelės...

AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-14 Šeš, 8:35 pm

Nium cia pabandysiu ir aš kartais ka nors parashyt... ;)
Paskutinį kartą redagavo AuToMaTiCa 2007-Lie-26 Ket, 7:00 pm. Iš viso redaguota 4 kartus.
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-15 Sek, 2:50 pm

...reikia mokytis grot. Reikia mokytis grot. Bet bliamba, kaip tingiu...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Beauty 2006-Spa-15 Sek, 3:04 pm

Svarbiausia padaryti pirmaji zhingsni,priversti save kazhka daryti ...O veliau ir tas Ponas Tinginiukas pas kita i svechius nueis :lol: Sakau iš patirties ... :) iš pradzhiu labai sunku ,visad buna atsikalbinejimai "Oi,kaip šiandien tingiu!...Oi kaip man šiandien negera!Kokia esu db pavargusi!Nepajegsiu!" ...ir pan. :D O veliau,kai priverchiu vos ne per jega save kazhka daryt,td ir sustot besimokydama ir bedirbdama negaliu ... :lol:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-16 Pir, 2:12 pm

... nu tj ir man taip būna :D bet kitąkart ir wėl taip...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-17 Ant, 1:36 pm

Pirmadieni nebuwo pirmos pamokos, šiandien nebuwo pirmos, rytoj nebus pirmu dwieju... kaip zjbs kai mokytojos ishwazhiuoja ;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Dievas. 2006-Spa-17 Ant, 3:47 pm

Tikrai? Čia kartais ne lietuvių kalbą dėstantis pedagogas? Nieko keisto.
Pavasario naktimis mėgstu pagulėt ant geležinkelio bėgių. Žiūrių į skylėtą dangų... Ir mano kelnės skylėtos... Koks ryšys tarp žmogaus ir dangaus!
Bet štai ateina traukinys, ir aš traukiuos į šalį.
Užtat ir negerbiu savęs. Kitas nepasitrauktų.
Tokiems šiandien – dangus.
Vartotojo avataras
Dievas.
Keisčiausia forumietė
Keisčiausia forumietė

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-17 Ant, 5:58 pm

Nea, anglu... ;)

Neseniaj grizau iš muzikalkes...rejk daryt nd...nju ok, bishki atsitrawkiu nuo pc :D
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-23 Pir, 2:18 pm

trechiadjeni muzkej atsiskajtymas...tj tuoj ejsiu i muzke "repetuot" :mrgreen:

kas dar chia nawjesnio... sheshtadjeni buwo pati nuobodziawsia exke per wisa mano bevejk normalu gywenima... o shnd nebuwo anglu. Jega :mrgreen: bet ryt kontras...o gal nerashysim? anglu juk nebuwo jaw dawgiaw nej sawajte... rejx sms mokytojaj pasiust :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-23 Pir, 8:20 pm

Jeeega. Nebus wisa shia sawajte da :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-25 Tre, 8:26 am

Ujjj...šiandien muzkej atsiskajtymas. Jau daba drebu :mrgreen: nesuprantu, kodel taip bijaw...gal del pazhymio? man, tjesa sakant, man nusispjawt ant muzikalkes pazhymiu...scenos bajme? gal :mrgeen: rejx ishgert wajstu nuo bajmes...butinaj butinaj...
Ir taip per kiekviena atsiskajtyma saleje...bajsu...kai groji, dreba rankos...o tada labaj lengva susiwaryt... ech, bent tjek gerai, kad paskutiniaj metaj shitos kankynes...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-27 Pen, 7:09 pm

Njum jega. Parashyti wisi kontraj, kurie nedawe ramybes jau praejta sawajte. Atsiskajtytas grojimas. Ramu. Koks fajnas jausmas ;) ir dar priesh akis atostogos...trumpos, bet rejkalingos :mrgreen:... tikiuosi, jos bus laaaabaj linksmos. kaip ir wasaros...nors ne, tjp nebus. Nes wasaros atostogos NEPAKARTOJAMOS. Tj buwo tikrj nerealiausia wasara...dar dabar wiska gerai atsimenu...ech, werkt noris wiska prisiminus. taip smagu buwo. taip nerealu. taip geeeera... be jokiu isiparejgojimu, rupesciu, jokiu (bevejk) darbu... daraj ka nori, grizhti kada nori...kaip man tj patinka...MYLIU VASARA ;*
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-29 Sek, 11:45 am

...sninga...pirmasis sniegas shiais metajs. Jau rejkejo tiketis, kad grejtaj ims snigti...nes per mano gimshe, kuri bus uzh puses menesio, jau wisada tjesiog pusto... :mrgreen:. Smagw. Ejsiu zhajst snjego karo :mrgreen: jej rimtaj, tj juk tjp seniaj zhajdziau su snjegu...kaip seniaj stachiau besmegeni...chiuzinejau nuo kalniuko :mrgreen: wsio, pazhadu shia zhiema wisa tj padaryt. Pazadu. Juk tjp smagw boodawo :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-31 Ant, 10:21 am

...lawkiu puskes...wepla ji kazhkokia :mrgreen: gi jau vakar zhinojo, kad rejx waryt awtiku...tj negalejo suzhinot, kelinta walanda jis? Bleeen, kad tik nesugriutu dabar wisi planaj... :? njum gal wiskas bus gerai. Rejkia suzhinot , kaip jaj sekasi aishkintis awtiku lajka... skambinu jaj :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-02 Ket, 1:00 pm

...eilini ryta pazhadino puske...Eilini ryta, aš wis tjek dar uzhmigaw ir mjegojau :mrgreen: tada ji wel atejo, skusdamasi, kaip jaj skawda galwa... nerejkejo gert :mrgreen:... gerai, kad man mineralka padejo...per wakara 1.5 litro... :mrgreen: jokio galwos skausmo, jokio blogumo... ir wiskas atsimenu... :mrgreen: o puske - ne kazhin ka... jezus, wakar kokia nesamone abi ishkretem :mrgreen: njum bet tegul tj ir lieka musu paslaptis ;) ...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-04 Šeš, 1:07 pm

atostogos ejna i pabajga... kaip nefajna ;(
šiandien wakare dar puske ishwarys, tj ishwsi nelinksma...
jetus, kaip nefajna būna, kai ji kiekvienakart atwaro, prisidurniuojam, tjek dawg wisko smagaws nuwejkiam, ir paskuj lajkas ishsiskirti... negaliu pakest to jawsmo ];(...
tuomet dazhniausiaj bandau atsigawt :mrgreen: su drawgem... bet... ;/
shule . arteja shule. tj tuo pachiu ir muzikalje :(... wakar buwaw muzikalkej pasiimt natu...negi mokytoja mano, kad aš per likusias dvi atostogu djenas dar kazhka grosiu? aš ir tjp stengiuosi (bent kjek pramokt groti gitara :mrgreen: (turint omeny kad muzkej mokawsi grot pianinu :mrgreen:))... mmm, tex pagrot. Rejkia mokytis grot. REJKIA. nju, pazhesim kaip bus...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Kitas

Grįžti į Dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių