AuToMaTiCa

Slaptosios mūsų sielų kertelės...

Standartinė ..:Serwall:.. 2006-Lap-14 Ant, 3:31 pm

Arabella rašė:Wakar, siandien, rytoj. Ir ne tik. Kiekviena djena wiskas per ta pati. Na, aišku, ishskyrus trumpus savajtgalius. Kiekviena djena ta pati banalybe, tje patys darbaj...kiekviena djena aš vejkiu lygiaj ta pati. "Nuostabesnio" tvarkarashchio turbut neimanoma tiketis... Pirmiausia, sunkus rytas. Neishsimiegojus, iki welumos grojus arba darius nd. Tuomet - shule. Pamokos, per kuriu kiekviena svajoju kuo greiciau grizti namo. Nuobodybe...dawguma pamoku - nereali nuobodybe. Dziaugsmas, pasibajgus pamokoms. Taciau tuojau pat wel apima nerimas ir liudesys - juk uzh walandos i muzikalke... dziaugiuosi radusi vjena lajsva minute parashyti shitam praneshimuj. Muzikalke. Taip, tada ejnu i ja. Dazhniausiaj ten buna trys pamokos. Po 7 mokykloj - dar trys muzkej. Fajna, anje? :roll:
Vel dziaugsmas, kad bajgesi pamokos muzikalkej, tachiau jau ejdama namo galwoju apie namu darbus ir kontrus, kam reikia pasiruoshti rytojaus pamokoms. Parejus namo negaliu ishkart sesti prie nd - taip pawargstu.....pusvalandi pailsejusi pradedu daryti nd. Mokytis. To trukumo njekada nebus... Ir wel dziugesys, pasiruoshus sunkiam kontruj ir padarius wisus nd. Bet pala, gi dar rejkia pasiruoshti ir muzikalkej...ishmokti dajnuoti, groti, ishkalti daugybe puslapiu muzikos istorijos... Wel mokymasis. Mjegoti nuejnu, kaip galima iš shito posto suprasti, welaj. O ryte wel tas pats nuo pradziu.
Taip buwo wakar, yra šiandien, bus rytoj ir poryt. Taip buwo praeitais mokslo metajs, taip yra shiemet ir taip bus kitajs.
Nebegaliu...mane wis dazhniau apima newiltis ir depresija...negaliu pakesti tokios nuobodzios ir banalios wis besikartojanchios rutinos...

Kyla klausimas - jei taip nemegsti muzikalkes, kam i ja eini? :roll: Bureliai turi buti savo dziaugsmui ir tobulimuisi, o ne nervams :roll: Sitaip ilgai netempsi :?
Vartotojo avataras
..:Serwall:..
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-15 Tre, 10:18 am

..:Serwall:.., kiek tas ilgai? Taip tempiu jau 7us metus :mrgreen: ir butent sie yra paskutiniai. Tai negi mesiu pries pat baigiamuosius egzus? :mrgreen:

Tai ne siaip burelis. Cia mokykla, del to ir yra ten ne wisada lengva...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-15 Tre, 10:19 am

Nium wat, kaip ir sergu...wakar jauciausi tragishkaj...pragulejau wisa wakara lowoje, geriau wajstus, o shnd atsikelusi suprataw, kad jauchiuosi dawg geriaw...et, be rejkalo nejaw i shule ;( juk istorkes kontras...daba rejkes kai kada po pamsiu ji perrshyt, o kai aš wisada uzhsiemus...ne kas :?
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė ..:Serwall:.. 2006-Lap-16 Ket, 2:39 pm

Arabella rašė:..:Serwall:.., kiek tas ilgai? Taip tempiu jau 7us metus :mrgreen: ir butent sie yra paskutiniai. Tai negi mesiu pries pat baigiamuosius egzus? :mrgreen:

Tai ne siaip burelis. Cia mokykla, del to ir yra ten ne wisada lengva...

Turbut ketini savo ateiti sieti su muzika, tada, zinoma muzikos mokykla yra svarbiau. Pati sitaip pasirinkai. :roll:

Beje, as visada uz zmones, kurie turi savo tixlus ir ju siekia :)
Vartotojo avataras
..:Serwall:..
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-16 Ket, 9:21 pm

Neketinu ateities sieti su muzika. Nebent ka nors su garso rezhisura, bet chia jaw muzikalke netajp jaw ir rejkalinga... ;)

Mano tikslas - bajgti muzikalke. Ja pradejaw lankyti budama mazha, ir wisalajk turejaw tiksla ja pabajgti, kad ir kaip sunku butu.
Negaliu labaj ta muzke skustis - uoj, kiek dawg ten ishmokaw... nerealiaj ten ishlawino mano klawsa, ishmokaw groti pianinu gana neblogaj, apie ka svajojau nuo mazhens... ;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė devyni 2006-Lap-16 Ket, 9:47 pm

Arabella rašė:Neketinu ateities sieti su muzika. Nebent ka nors su garso rezhisura

KTU yra specialybė - Muzikos technologijos. Tau turėtų patikt - apimamų dalykų spektras gana platus.
http://www.muzika.hmf.ktu.lt/studijos.htm
Vartotojo avataras
devyni
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-16 Ket, 9:58 pm

aciu, aš jau galwojau apie tai, bet kazhkaip labiaw norechiaw iswaryt studijuot i wilniu ;) njum bet ka aš chia shneku, dar shule pirma uzhbajgt rejkia :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-18 Šeš, 8:12 pm

Jezaw, myliu daba wisa pasauli... ;***
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Kapucine 2006-Lap-18 Šeš, 8:16 pm

Arabella, a mani? :love:
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-18 Šeš, 8:18 pm

KaPuCiNe, zinok net iki tawes nedaug truksta :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-19 Sek, 5:58 pm

Nu kas cia per nesamone? nera tokio conditional, kokio man reikia. Isvis, atrodo, kad cia ne conditional rasyt reikia, o paprastus laikus... mhm... o gal tiesiog zero???

o dar tie lyriniai subjektai mane kankina... :? nekenciu literaturos!!! :twisted:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-20 Pir, 5:40 pm

Kodel as tokia lajminga, a? Juk iprasta diena. Ta pati kasdienybe, monotonija... Bet esu laiminga. Dziaugiuosi. Kuo? Gal sawo super ideja, kuria wisaj neseniaj su drawge aptarem? Wow, jej ja pawyks igywendint tjp kjp isiwajzduoju, aš - Djewas. Ir be jokiu tashku xDDDD kruwos nd, o aš cia pajstaw nesamones. Muzkej rejk mokytis. Istorke gi dar neatsiskajtej per ta liga. Dwj, chiuozhk mokytis. Okey... nju tj grejciau ejk! Ejnu... :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-22 Tre, 4:41 pm

NESAMONE.
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-23 Ket, 2:56 pm

Oj dienele :mrgreen: pirma pamoka - rusu. Pamse kaip pamse, bet staiga widury pamokos prisiminiau, kaip wakar parasiau matkes kontra. O antra pamse - matke. Ziauriai susnerwawaw, net nagus nusigrauziau :mrgreen: Dieve, maniau, kad niekad gywenime taip nebuwaw suswarius... bet... Gawaw 10, jeee! ;) :) paskui rashem chemija (kiekviena pamse rashom). Viskas lyg tjs gerj turetu but :) o paskuj...biology. Vakar taip wiska mokiauws, kaliaw 2 walandas, o dawe kazhkoki nesvejka testa , toki, kaip buna olimpiadose... :/... niekas nieko nemokejo, wisi speliojom. Viena drawge net apsiwerke :(... feee....trenkta ta bio mokytoja !!!!

Ka tik werkiau. (ne del bio)

Daba jau nebewerkiu, laukiu Simpsonu. Bet, aisku, kaip ir wisada, nepamatysiu ju iki galo, nes reiks zygiuot i muzikalke...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-25 Šeš, 11:40 am

Aj nw. Wakar wakaras wisaj njeko buwo ;) WooHoo xDDD
dar wjena geras ir tuo paciu idomus iwykis - wisishkaj nemokejaw muzikos istorijos. Nusinesiau ta knyga i shule, per ilgaja 30min. pertrauka kitiems durniuojant aplink ir rekawjant mokiausi, ir gawaw 10 xDDD geras cia. Patiko man :mrgreen:
Na o paskuj...pasidurniawom su klasiokem xDDD
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

AnkstesnisKitas

Grįžti į Dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių