Aukštakulniai.Už ir prieš.

Nepamirškit diskutuoti! Apklausos tam, kad vieni kitą labiau pažintume...

Esu ...

uzh juos
13
54%
priesh juos
7
29%
neturiu nuomones
4
16%

Viso balsų : 24

Aukštakulniai.Už ir prieš.

Standartinė Beauty 2006-Geg-24 Tre, 7:35 pm

Pozhiuris i aukshtakulnius avinchias merginas/moteris yra gana ivarus...
Vieni mano,jog tai yra grazhu;kiti,jog juos avi tik laisvo elgesio merginos/moterys ir t.t. ... :roll:
Kox tavo pozhiuris i aukshtakulnius? :roll: :)

uzh juos
43% [ 18 ]
priesh juos
39% [ 16 ]
neturiu nuomones
17% [ 7 ]
Paskutinį kartą redagavo Beauty 2007-Rgp-27 Pir, 7:35 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Geg-24 Tre, 8:39 pm

nepalankus mano pozhiuris i juos... nors, chia turbut labiau ne tai lychiai buvo klausimas, nu bet ne esme..
man tai jie kazhkokie nepatogus siaubingai, ir neneshioju.. ir shiaip gyvenime stengsiuos ju vengt.. kokia nauda iš batu, jeigu su jais pvz negali begti? o bandant kazhkam ispirti turbut reiketu sukaupti visas jegas, kad ishsilaikytum tas kelias sekundes ant vienos kojos... nu nzhnau, zhiauriai nepraktishki tie kablai..
o man asmenishkai ir netinka. ir net nepatinka.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė kiaurymė 2006-Geg-25 Ket, 8:16 am

neturiu nuomon?s,nes jų nene?ioju.man visi?kai tas pats k? kiti ne?ioja.tik ?inoma labai juokinga kai kokia mergina suklumpa ir i?kart puola ?i?r?t ar nenul??o kablas :twisted:
Vartotojo avataras
kiaurymė
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė Hoda 2006-Geg-25 Ket, 12:55 pm

Gra?u, kai auk?takulnius avi brandaus am?iaus moterys prie gra?aus kostium?lio. Ta?iau kai mokinuk?s eina ir vos paeina eidamos ? mokykl?, tai ?lyk?tu. Esu prie?.
...jei sugebėsi man įrodyt, jog aš klystu, žemai Tau nusilenksiu ir pripažinsiu Tavo tiesą...
Vartotojo avataras
Hoda
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė kiaurymė 2006-Geg-25 Ket, 2:31 pm

ir dar kauk?i mokykloj per pamokas tada tai i?vis siaubinga..
Vartotojo avataras
kiaurymė
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė TaZo 2006-Geg-25 Ket, 2:49 pm

Man vienodai rodo.Nekreipiu demesio i tai :idea:
Vartotojo avataras
TaZo
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė High Voltage 2006-Geg-25 Ket, 6:15 pm

Pati jų nene?ioju. Nem?gstu ir jaunų merginu su auk??iausias kulnais. Subrendusioms moterims tai normaliai atrodo.
Gyvenimas brangiausia, ką turime. Bet dažnai elgiamės taip, lyg būtų kažkas brangesnio. [Antuanas de Sent Egziuperi]
Vartotojo avataras
High Voltage
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė paradox 2006-Bir-03 Šeš, 3:54 am

Su aukstakulniais moters koja ilgesne,o siap namuose su shlepetem ir nieko.Uzjauciu moteris,kaip jos kankinasi del musu.Mes jus mylim :!:
Vartotojo avataras
paradox
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Graciela 2006-Lie-08 Šeš, 2:11 am

man tai geriausi be kulniuko..as juos dievinu..;]] man tai aukstakulniai nepatinka..zn kodel,bet nea..man svarbiausiai patogumas..
Paveikslėlis
Love like winter
Vartotojo avataras
Graciela
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Nokturnė 2006-Lie-09 Sek, 12:30 pm

Nepatinka man aukštakulniai. Kartais juos avinčios merginos man atrodo tikrai šlykščiai, ypač kai vaikščioti su jais nemoka.
Access denied... Enjoy.
Vartotojo avataras
Nokturnė
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė rasyte02 2006-Lie-19 Tre, 9:18 pm

grazu paziureti, kai moteris avi aukstakulnius..tik su salyga, kad ji moka juos aveti...as pati ju nepripazistu, nes pirmenybe teikiu kedams
Vartotojo avataras
rasyte02
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Lie-19 Tre, 9:25 pm

rasyte02 rašė:tik su salyga, kad ji moka juos aveti

viska buna pirmas kartas,kazkaip juk reikia ismokti :lol: as irgi pamenu kaip nepatogu buvo kai reikdavo su jais eiti..koja i visas puses krypcioja,apie greitesni ejima net nekalbu!..o dabar nieko:)greit ipratau,tik pabegt su jais tai nepabegsi,o ir stringa zalciai visur :lol: pastoviai kai iseinu is namu tai istringa kablas i kilimeli:) mama zvengia kad su visu kilimeliu iseinu :lol: o siaip tai dar nepraradau proto,kad kur nors i trenke su kablais eiciau ir poto su jais maurociau po purvus,braizyciau po zvyra.. :shock: einu su jais i miesta ar kur nors panasiai,kur nereikia skubeti,nes kraupiai atrodo merginos kurios su kablais sparciai zengia milziniskais zingsniais kad net zeme dreba :shock: o ir greitai tipenancios mazais zingsniukais uzjaucianciai atrodo:) syki ce gerai su drauge pazvengem kai rekyvoj ant tilto man kablas i tarpus strigo :lol: :lol: ot zvengo buvo :lol:
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė rasyte02 2006-Lie-19 Tre, 9:34 pm

KaPuCiNe rašė: kraupiai atrodo merginos kurios su kablais sparciai zengia milziniskais zingsniais kad net zeme dreba :shock: o ir greitai tipenancios mazais zingsniukais uzjaucianciai atrodo:)

Pilnai sutinku, kad tik pradejus juos nesioti nekaip atrodysi, bet juk ismokstama...taciau as apie tai, kai moteris jau ne vienus metus nesioja aukstakulnius ir eina kaip sleiva vista, bet kaip jos riecia nosi, tamposi...nors akivaizdziai matosi, kad tipena sukastais dantimis ir taip atrodo, kad per zarijas basomis kojomis....nekoks vaizdelis...
Vartotojo avataras
rasyte02
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Lie-19 Tre, 9:41 pm

apskritai kalbant apie kablus tai paprastiem zmoniem,neturintiem tiek pinigu kad parduotuvese uz simtus batus pirktis,tai visokios muges ir turgus tiesiog neduoda pasirinkimo,aukso viduriuko tarp kablu ir pilnapadziu(siais metais-slepkiu:) ).as puse vasaros ieskojau to vidurio-nedidelio kulniuko ar bent jau tokio "ispjauto" pilno pado,ir kad batai butu normalios isvaizdos,ne kox nors ten salotinis kuris prie nieko netinka,ar kazkox medziaginis su karoliukais,kurie nueitu saibom pirma vaiksciojimo diena :!: kosmaras! paziuri:o,grazus baciukai! pasiziuri i ju kabla- kokiu 10 cm spylkos :shock: tai taip ir nueini apsalus..
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Woman 2006-Lie-19 Tre, 10:45 pm

labai megstu ausktakulnius ir dazniai nesioju, tik dabar vasara labai mazai uzsidedu, nes vis kazkur skubu ar keliauju. su aukstakulniai kojos atrodo grakstesnes ir ilgesnes, aisku jei eisena grazi.
Vartotojo avataras
Woman
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Kitas

Grįžti į Apklausos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių