Taip, turiu ir tikrai gerų, kuriems galiu pasakyti tai ko kitiems nepasakyčiau, aš jais pasitikiu ir tikrai manau, kad jie neišduos... Jie žino, kad iš manęs gali laukti to pačio...
Paskutinį kartą redagavo kik 2007-Vas-16 Pen, 12:45 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sako kai kurie draugai, kad galiu jais pasitiket, pasipasakot ir pan., bet bijau... seniau galejau pasitiket "draugais", bet po skaudaus nusivylimo, bijau... nors balsavau, kad turiu viena, kuri kartais mane supranta...
maniau, kad turėjau du nuostabius draugus ištisus 11 metų. bet neseniai supratau, kad buvau neteisi...
tiesiog supratau, kad mūsų draugystei beveik vien aš ką nors duodu, o jie tik ima ima ir taip užsibaigė.. tiksliau aš užbaigiau
turėjau tipo pora labai gerų draugų... bet atvejis toks pat kai ir pas BlackBoUnTy....
na dabar mano vienintelis draugas, kuriuo pasitikiu tai šuo... nors ir hne didžiausio proto, bet tai ką su juo kalbu niekam nepasakoja... ir dar gitara... su ja šnekames be žodžių....
Turiu viena. Neperseniausiai maniau kad du, bet labai klydau. Pasitiketi visiskai - negaliu niekuo, tada esu visiskai rami kad niekas manes neiskaudins.
Kančios beprasmiškumas, o ne kančia - štai tas prakeikimas, kuris iki šiol tvyrojo virš žmonijos... Bet kokia atsitiktinė prasmė yra geriau už visišką beprasmybę.