Ar tikite NSO?

Intelektualūs ir neintelektualūs pamąstymai apie mistinius,nepaaiškinamus ir paslaptingus dalykus,taip pat magiją ir burtus, NSO, religiją...

Ar tikite NSO?

Taip
40
48%
Ne
15
18%
Iš dalies
28
33%

Viso balsų : 83

Ar tikite NSO?

Standartinė Hoda 2006-Kov-02 Ket, 8:53 pm

Ar tikite,kad egzistuoja protingos b?tyb?s kitose planetose? Pakomentuokite
Vartotojo avataras
Hoda
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė mistrale 2006-Kov-02 Ket, 9:07 pm

:roll: As netikiu NSO, tikiu tik Dievu,kuri susikuriau pati ,ty is dalies nusikopijavau is krikscioniu 8)
As jau nebeadministratore!

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
mistrale
Administratorė
Administratorė

Standartinė Bastet 2006-Kov-02 Ket, 10:50 pm

Pirmiausia prad?dami ?i? diskusij? susitarkime d?l savokų.

NSO
- neatpa?intas skraidantis objektas. Tai nerei?kia, kad NSO b?tinai ateivių erdv?laivis. Vir? devyniasde?imt procentų pasteb?tų NSO tampa ASO (atpa?intais skraidan?iais objektais), nes nustatoma rei?kinio kilm?.

Egzocivilizacija
- protinga civilizacija prie kitų ?vaig?d?ių.

Ne?emi?ka gyvyb?
- neb?tinai protiga gyvyb? kitų ?vaig?d?ių planetose.

Na va, jeigu ?ie terminai tinka, galima jau ir bandyti diskutuoti.

Mano nuomone Visata yra pernelyg didel? kad joje egzistuotų tik ?emi?ka gyvyb?, tod?l mano nuomone egzocivilizacijos egzistuoja. Tik mano nuomone jos dar neaplank? ?em?s. Nes i? tiesų b?tų keista, jog Visatoje, kurioje yra milijardų milijardai ?vaig?d?ių, mes vieninteliai tokie (ai?ku egoizmas nor?tų ?nab?d?ti kitaip) ;)
Bastet

Standartinė amelli 2006-Kov-03 Pen, 1:02 am

Bastet, o nemanai, kad tai, jog Visata yra didel?, n?ra prie?astis tik?ti, jog mes esam nevieninteliai :?:
amelli

Standartinė Bastet 2006-Kov-03 Pen, 1:07 am

Tai pakankamai svari prie?astis. Netgi tikimybi?kai tai ?manoma.
Bastet

Standartinė Chromium 2006-Kov-03 Pen, 11:41 am

Apklausa suformuota nekorektiskai.
As esu visiskai tikras kad yra NSO. Tarkim babulka is devinaukscio savo stringus bedziaustydama pamete ir vejas juos nesioja - as neiziuriu kas tai yra - vadiansi tai NSO,
O zinute jau skelbia apie egzocivilizacijas.
Kad ateiviai nesilanko musu Zemeje esu tikras.
Kad egzistuoja egzocivilizacijos - niekas negali to pasakyti, bet manau, kad mes vieni (nes nera to, kas verstu mane manyti kitaip)
Chromium

Standartinė Bastet 2006-Kov-03 Pen, 3:43 pm

Chromium, a? lygiai taip pat galiu tvirtinti prie?ingai, kad mes ne vieni. Mano teiginys tur?s tok? pat? svor? kaip ir j?si?kis ;)

Kad SETI mokslininkai dar neaptiko egzocivilizacijos p?dsakų, tai dar nerei?kia kad jos egzistuoja. Ta?iau kaip jau min?jau, nemanau, kad jos lankytų ?emę. Labai nedidel? tikimyb?, kad kitų civilizacijų i?sivystimo lygis toks pat kaip ir m?si?kis. Jeigu tarkime tos civilkizacijos ?iek tiek ma?esnio i?sivystymo lygio, tai savaime suprantama, kad m?sų jos nelanko, o jeigu tarkime jos gerokai stipriau i?sivys?iusios, tai taip pat nematau prie?asties joms ?ia lankytis. Tai galima palyginti su skruzd?lynu. žmogus stebi skruzd?lyn? i? ?alies, bet jam nekyla noras bendrauti su ten gyvenan?iomis skruzd?l?mis. Kas lie?ia egzocivilizacijų aptikim?, tai mano nuomone tikimyb? jas aptikti labai ma?a. Pagrindinai d?l to, kad tarkime radiobangomis, pasiųsti signalai gali jų nesiekti. Jeigu iki artimiausios Saul?s sistemos ?vaig?d?s signalas keliauja ma?daug apie 4,3 metų, tai pabandykime ?sivaizduoti, kiek toks signalas keliautų iki kitos galaktikos. Aptikti planetas prie kitų ?vaig?d?ių taip pat labai sud?tinga. ?iuolaikiniai prietaisai leid?ia aptikti planetas, kurių mas? matuojama Jupiterio mas?mis, ir manoma kad ?ios planetos yra dujin?s. Tod?l nelabai tinkamos gyvybei, ta?iau jeigu yra dujinių planetų, tai gali b?ti ir ?em?s tipo planetų prie kitų ?vaig?d?ių. Arba tarkime tos mil?ini?kos planetos, gali tur?ti palydovų, kuriuose ?manomos s?lygos ne?emi?kai gyvybei vystytis. Visatoje kaip jau min?jau milijardų milijardai ?vaig?d?ių. Tikriausiai prie kurios nors gyvenantys egzocivilizacijos atstovai jau?iasi tokie patys vieni?i kaip ir mes...
Bastet

Standartinė Chromium 2006-Kov-03 Pen, 3:58 pm

Taip, tai tiek vienu tiek kitu atveju yra spejimas. Jo tikimybe sunku apibrezti, bet toks teigimas kad turi buti ju vien del to, kad pas mus yra tai panasiai kaip mano megstamas pavyzdys su didele sale, kurios vienam kampe prikakota.
Buvau staipsni susirades, bet nebaigiau skaityt apie tas civilizaciajs (Fermio paradoksas tipo). Reikes kada dabaigt
Chromium

Standartinė Bastet 2006-Kov-03 Pen, 4:13 pm

?it? pavyzd? su sale ?inau. Ta?iau sal?s mastas imat su visos visatos mastu yra pernelyg ma?as. Va tarkime vietoje sal?s paimkime vis? ?emę, po kurios vienu kr?mu prikakota. Kokia tikimyb? kad ka?kur prikakota po kitu kr?mu. ?is pavyzdys manau tinkamesnis, nes visatos mastai mil?ini?ki.
Bastet

Standartinė Chromium 2006-Kov-03 Pen, 4:43 pm

Pateikdama eksperimentui zeme, iskarto uzbegi pries akis eksperimento rezultatams - aisku kad bus prisikta,
Tada dideliems mastams isivaizduoti imam Marsas. Nuvaziuoja kosmonautas ir pakakoja, paskui ieskom dar kakalu
Chromium

Standartinė Bastet 2006-Kov-03 Pen, 4:53 pm

Taip, bet tavo pateiktame variante (sal?), papras?iausiai nei?laikomos proporcijos. O beje, kai ? Mars? nuskris ir prikakos, tada apie Mars? ir kalb?sim. :) Kol kas tenka tenkintis ?eme :twisted:
Bastet

Standartinė escada`78 2006-Kov-26 Sek, 7:26 pm

Vienas zodis...Tikiu :wink:
escada`78
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė prieangis 2006-Kov-26 Sek, 7:43 pm

O a? pasakysiu taip - nei tikiu, nei netikiu. Papras?iausiai man tai ne?domu. 8)
prieangis

Standartinė sLc 2006-Kov-26 Sek, 8:15 pm

Priklauso nuo nuotaikos, nakties/dienos ir t.t. vn?. i? dalies :)
Paskutinį kartą redagavo sLc, Št. 15 09, 3214 23:57 pm. Redaguota 568 kartus(ų)
Vartotojo avataras
sLc
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Re: Ar tikite NSO?

Standartinė Beauty 2006-Kov-26 Sek, 9:31 pm

Tikiu :D Kodel? :lol: ...paslaptis :P :D Ir niekas manes neitikinsite,jog N.S.O. neegzistuoja :P :D :wink:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Kitas

Grįžti į Neregimasis pasaulis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių