Ar sutiktumet tureti savo "antrininka klona"?

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Ar sutiktumet tureti savo "antrininka klona"?

Standartinė Liepa 2007-Sau-03 Tre, 12:01 pm

Kaip jums tokia ideja, kad uz pinigus galima butu pasidaryti paties saves klona, kad jis galetu tarkim daryti uz jus tuos darbus, kurie jums nepatinka?

Ir isvis: ka galvojat apie zmoniu klonavima?
Vartotojo avataras
Liepa
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Sau-03 Tre, 1:51 pm

Nesutikciau. Nekesciau sawo klono. Nemegstu, kai mane kazkas megdzioja xD
O siaip tai man toks dalykas atrodo tiesiog nerealus ;D geraja prasme...Geras cia butu ;D
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Reflex 2007-Sau-03 Tre, 4:54 pm

sakai neimanoma? siais laikais viskas imanoma.. zmogu galetu laisvai kllonuoti :) medicina ir technologijos toli pazengusios... klonmavimai yra jau bandyti, aisku ne su zmonem, bet jie pasitvirtina, pasitvirtintu ir su zmonem. bet deja tas yra uzdrausta :P o siaip as nenoreciau antrininko, nes tokiu kaip as privalo buti vienetinis ir orginalas tik vienas! :D man rodos jis daugiau bedu pridarytu neij padetu :D
Vartotojo avataras
Reflex
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė Cherry 2007-Sau-03 Tre, 6:45 pm

ne, as tai tikrai klono savo nenoreciau tureti.Pasauliui ir vienos manes uztenka :mrgreen:
Vartotojo avataras
Cherry
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė High Voltage 2007-Sau-03 Tre, 8:18 pm

Nenorėčiau. Ir išvis, nepriimtinas man tas klonavimas. Visi juk esam vieninteliai, unikalūs ir nepakartojami šiame pasaulyje, tad kam turėti savo kopiją?
Gyvenimas brangiausia, ką turime. Bet dažnai elgiamės taip, lyg būtų kažkas brangesnio. [Antuanas de Sent Egziuperi]
Vartotojo avataras
High Voltage
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė vaiduokle 2007-Sau-03 Tre, 8:28 pm

del klonavimo...nenoreciau...cia as sutinku su Cherry.Manes irgi ir vienos tokios pasauliui per akis :twisted: na o siaip del klonu...galima tiksliai atkopijotzmogu,bet netikiu,kad klonas butu visiska mano kopija.Neviska mes gaunam iskart po gimimo...dideli bagaza pasikraunam tiesiog gyvendami...o gyvenimo nukopijot neimanoma.genai,chromasomai-tai viena...o draugai,priesai,netiktys tai visai kas kita.
vaiduokle
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Rege 2007-Sau-03 Tre, 9:58 pm

AS ir nelabai noreciau klonavimo. Sutinku su vaiduokle
visdelto mes esame visi originalus, ir perduoti visu gyvenimo ishgyvenimu neymanoma.
Vartotojo avataras
Rege
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Sau-03 Tre, 10:46 pm

Reflex rašė:sakai neimanoma? siais laikais viskas imanoma.. zmogu galetu laisvai kllonuoti :) medicina ir technologijos toli pazengusios... klonmavimai yra jau bandyti, aisku ne su zmonem, bet jie pasitvirtina, pasitvirtintu ir su zmonem. bet deja tas yra uzdrausta :P o siaip as nenoreciau antrininko, nes tokiu kaip as privalo buti vienetinis ir orginalas tik vienas! :D man rodos jis daugiau bedu pridarytu neij padetu :D

atidziau perskaityk mano post'a, zujkeli ;)
Zinau, kad galima. Bent jau avis tj tikrai ;D kazkur skaiciau (lyg tais biologijos wadowely) apie pirma nuklonuota awi xD
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2007-Sau-03 Tre, 10:54 pm

o dabar tris kartus ne!
ne!ne!ne!
ir vieną didelį!
NEEEEEE!!!!!!!
:mrgreen:
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė ~Tainted Soul~ 2007-Sau-03 Tre, 10:56 pm

Kurių galų antra tokia velniava man reikalinga. Toks pat.. siaubas.. tokios pat mintys.. aa.. panika ištiktų ;D nope, jokiu gyvu.
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Sau-03 Tre, 11:00 pm

~Tainted Soul~, nemanau, kad mintys tokios pat butu... Ten tikrai isvaizda nukopijuojama, pomegiai gal siek tiek, bet mintys tai tikrai ne :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė ~Tainted Soul~ 2007-Sau-03 Tre, 11:13 pm

Na aš apie kopiją kalbėjau.. visišką kopiją.. o kluoną kurį išgalėtų sukurti dabartinė medicina ir kiti param param.... tik išvaizda, na gal kaip sakei pomėgiai, bet anyway.. klaiku būtų.. nei siaubo filmų žiūrėt nebereiktų :)
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė drakas 2007-Sau-04 Ket, 11:20 am

Dar vienas balvonas nereikalingas....
Vartotojo avataras
drakas
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė sewa 2007-Sau-04 Ket, 1:06 pm

turbut prasidetu zemes drebejimai jei zeme pradetu waiksciot toks pat parazituojantis kerepla kaip as :twisted: tikrai nenoreciau.nes man ir vioenai gerai :mrgreen:
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė laima 2007-Sau-04 Ket, 1:17 pm

Per LTV2 programa visai neseniai maciau kazkokia rusiska laida apie klonavima. Ten buvo aiskinama,kad galima klonuot jau numirusi zmogu,pavz. mylima mama ar kita zmogu. Tik abejojama,kiek laiko toks klonuotas zmogus gyvens,nes neva organizmas klonuotam labai greitai sensta(nes klonavimui imama is seno organizmo arba pagyvenusio,o ne is kudikio). Ten kalbejo keli asmenys(menininkai),kad noretu tokio dalyko,tik va,su tuo senejimu neaisku. Be to,ten buvo minima,kad nelegaliai lyg Rusijoj kazkas kazka panasaus ir daro...(???). Zodziu,jie laukia ir tikisi,kad bent per 5 metus tai bus iteisinta...
na,o as po tos laidos irgi apie tai pagalvojau. Pamaniau,kad visai neblogai butu ,,atgaivinti" mirusi ar zuvusi zmogu...
Tiesa,dar tokia kaip ir nesamone atrodanti: neva galima klonuot ir pries kelis tukstancius metu mirusiu palaiku.... 8) Zodziu,net Egipto faraona butu imanoma ,,atgaivint"... :roll:
Romantiska,idomu,bet ar realu?! :roll:
Vartotojo avataras
laima
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Kitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Yahoo [Bot] ir 0 svečių