Ar kadanors verkete del del sudauzytos meiles?

Intriguojančios diskusijos apie meilę ir draugystę...

Standartinė Saldainiuke 2006-Spa-15 Sek, 4:59 pm

Niekada neverksiu dėl to žmogaus kuriam aš tiek menkai rūpėjau, kad jis mane gali palikti...
Dima ir Tautvydas da best's singers

[rainbow]Love me[/rainbow]
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Saldainiuke
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė ataner 2007-Sau-10 Tre, 11:46 pm

taip yra buve, bet to tikrai nebekartociau
Vartotojo avataras
ataner
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė ingakyca 2007-Sau-16 Ant, 9:44 pm

Esu verkusi ir ne karta, kai issiverki lengviau pasidaro gyventi :D pasaulis sviesesnis tik gaila akis po to skauda, na bet uzmiegu greiciau :D
ingakyca
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Angry 2007-Sau-17 Tre, 11:59 pm

jop, verkiau kaip mergaite :D ne o sejp rimtai zinoma yra pasitaike :> bet retokas atvejis cia.
Sakoma: nei vienas zmogus nera vertas kito asaru, na o jei kas ir yra vertas - jis niekada nepravirkdys ;)
Dare to dream
Vartotojo avataras
Angry
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Dee 2007-Sau-23 Ant, 1:05 am

mESKITE Y MANIA PLYTA KAS NEVERKE NIEKADA DEL MEILES,SUSIZAVEJIMO AR APLAMAI NA DEL VAIKINO MERGINOS....:D...tai naturalu,beabejo zliumbiau yr daug kartu...otai :)
....Good see no colors =D> ..
I miss you most when I'm sad. I miss you when I'm lonely. But most of all, I miss you when I'm happy.
When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew.
Vartotojo avataras
Dee
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė fizija 2007-Kov-17 Šeš, 10:47 pm

verkti aisku teko... bet kai pagalvoju, tai verkiau daugiau ne del meiles, ar vaikino, bet kad ir vel kazko tikejausi ir teko nusivilti, todel gyvenu tokia filosofija: niekada nieko nesitikek, nes jei tikesi ir tai neivyksta tada tenka labai nusivilti, o jei ivyksta- dar daugiau dziaugsmo! kai ismokau sitos taisykles, sypsena nedingsta nuo mano lupu, esu atsipalaidavus, nesijaudinu del smulkmenu, ir neverkiu del bernu, kurie yra to neverti ;)
fizija
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė waiwux 2007-Bal-14 Šeš, 5:37 pm

esu verkusi del tos meiles dar ir kiek nors dar tokia maža bet teko :roll: tai buvau isižiurejusi tokį mergišių.... tia dar kas buna...
waiwux
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Away' 2007-Geg-01 Ant, 3:50 pm

waiwux rašė:esu verkusi del tos meiles dar ir kiek nors dar tokia maža bet teko :roll: tai buvau isižiurejusi tokį mergišių.... tia dar kas buna...

va va,ir man taip pat buvo. Ir seip visko daug susikaupe buvo,tai pazliumbiau ir palengevejo. Seip kai verkiu,viska apgalvoju,asaros padeda realistiskiau pazvelgt i kai kuriuos dalykus. Asaros padeda vystyti kersto nora,pykti tam zmogui,kuris jas sukele. Bet kartais susiklosto taip,kad su tuo zmogum kuris tiek asaru istrauke lauk,tampi draugais. Nors dabar taip ir atsitiko,manau ilgai ta draugyste netems. Vis gi,asaros praplauna akis,tai dabar visai kitaip i ta zmogu ziuriu. :roll:
Vartotojo avataras
Away'
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė renatux 2007-Geg-01 Ant, 5:00 pm

nedauzau tokiu dalyku :D
o jei rimtai, tai tiesiog dar neteko to pajausti. Tik siaip yra buvus tokia kvaila situacija, kai beveik verkiau del vienos poros isiskyrimo, man tie zmones labai brangus, as su jais biciuliauju. Metus laiko jie buvo pora, atrode kad visa gyvenima bus tokie laimingi, bet staiga vaikinukui kazkas nutiko, gal truputi pavargo nuo itempto savo gyvenimo (teises mokslai, muzika), ir sumaste, kad jam panele tik trukdo..., todel nusprende likti... draugais... arba isvertus is jo labai diplomatiskos kalbos i zmoniu kalba- pasiunte ja velniop... :( labai ziauriai pasijauciau...
renatux
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė ema74 2007-Geg-21 Pir, 3:30 pm

Blemb werkiau ir ne karta!!! Pries3 sawaites mane paliko mano waikinas, kuris tikrai zinau kad mane myli, ir aš ji myliu. Abiems tj ta tikroji meile... Blemb ir kas swarbiausia ta pacia diena jis nuleke pas kita, o ta kita mano didziausia prieshe... Ziauriai blogaj jauciaus... Jis ir dabar dar su ja draugauja... Bet wisi zn kad jis mane myli... Bet nks jo nesupranta kodel jis taip eelgiasi. mes susitikinedawom iki wakar, wakar jis pamate mano tel draugo rasytas sms o ten labai siltai bendrawau su draugu ir galima sakyti kad jau padetas taska... Wakar net nesuprataw ka darau, ka galwoju,,, zirklemis apsibraiziau riesha... aš DURNA!!TIKRAI!! ir ta suprantu, bet aš zn kad po sito karto aš niekada tjp kwailai nesielgsiu,,,, nes aš labai gajliuosi....
Na o aš esu labai labai jautri,i wiska jautriai reaguoju tdl nuo mazens pripratusi verkti...tik kaskodel wienu metu buwau pasidariusi stipri, lyg nuo asaru pastaciusi siena... Bet ta siena buwo kol aš draugawau su sawo buvusiuosu... jis mane paliko, ir siena sugriuwo...
:roll: :roll:
Vartotojo avataras
ema74
1000-toji mūsų narė
1000-toji mūsų narė

Standartinė kik 2007-Geg-21 Pir, 5:06 pm

ema74, Tai pabandyk susitaikyt. Gal pavyks. Jei ne tai ne. Pabandyk susitvardyt ir nedaryt tokių nesąmonių kaip pasielgei su savo riešu (pati žinai, kad tai blogai) [;)]
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė Amorphis 2007-Geg-21 Pir, 8:25 pm

ema74 rašė:Blemb werkiau ir ne karta!!! Pries3 sawaites mane paliko mano waikinas, kuris tikrai zinau kad mane myli, ir aš ji myliu. Abiems tj ta tikroji meile... Blemb ir kas swarbiausia ta pacia diena jis nuleke pas kita, o ta kita mano didziausia prieshe... Ziauriai blogaj jauciaus... Jis ir dabar dar su ja draugauja... Bet wisi zn kad jis mane myli... Bet nks jo nesupranta kodel jis taip eelgiasi. mes susitikinedawom iki wakar, wakar jis pamate mano tel draugo rasytas sms o ten labai siltai bendrawau su draugu ir galima sakyti kad jau padetas taska... Wakar net nesuprataw ka darau, ka galwoju,,, zirklemis apsibraiziau riesha... aš DURNA!!TIKRAI!! ir ta suprantu, bet aš zn kad po sito karto aš niekada tjp kwailai nesielgsiu,,,, nes aš labai gajliuosi....
Na o aš esu labai labai jautri,i wiska jautriai reaguoju tdl nuo mazens pripratusi verkti...tik kaskodel wienu metu buwau pasidariusi stipri, lyg nuo asaru pastaciusi siena... Bet ta siena buwo kol aš draugawau su sawo buvusiuosu... jis mane paliko, ir siena sugriuwo...
:roll: :roll:

Na cia kaskas nesirisa... :?: myli taciau nuleke pas kita... kokia cia meile po paraliais? Jei jis tave myletu tai abejoju ar siuo metu su kita draugautu.. :roll: siulyciau neliet asaru del tokio padlos. Skaitykim zmogaus nepazystu bet kiek supratau iš pasakojimo tai.... man atrodo jis ne menkiausios asaros nevertas... :roll:
Ashes to ashes and dust to death
Fade away - burn away
Vartotojo avataras
Amorphis

Standartinė ema74 2007-Bir-16 Šeš, 5:22 pm

CIA krc didele mishraine pas mane..... daug kas mano kad jis mane myli, kaskaipdaug labai kassusije ir pan,,,, jis net wiena nakty prie draugu, klausydamas ten tokia wiena dajna net apsiwerke del manes :shock: :shock:
mano best friend ten buwo tai pasake...
Vartotojo avataras
ema74
1000-toji mūsų narė
1000-toji mūsų narė

Standartinė lialia;)* 2007-Bir-30 Šeš, 2:01 am

buvo ir man...bet nebenoriu.pati kalta buvau... ](*,) :(
Vartotojo avataras
lialia;)*

Standartinė lialia;)* 2007-Bir-30 Šeš, 2:03 am

sunku buti vienai,o dar sunkiau myleti...taciau sunkiausia myleti ir vel likti vienisai....
kai suvilios tave vaikino akys ir sieloj ,
bus taip gera ir ramu....
atmink kazkas yra pasakes:
pamilti lengva,o mylet sunku...
Vartotojo avataras
lialia;)*

AnkstesnisKitas

Grįžti į Meilė ir draugystė

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių