..

waiwux rašė:esu verkusi del tos meiles dar ir kiek nors dar tokia maža bet tekotai buvau isižiurejusi tokį mergišių.... tia dar kas buna...

ema74 rašė:Blemb werkiau ir ne karta!!! Pries3 sawaites mane paliko mano waikinas, kuris tikrai zinau kad mane myli, ir aš ji myliu. Abiems tj ta tikroji meile... Blemb ir kas swarbiausia ta pacia diena jis nuleke pas kita, o ta kita mano didziausia prieshe... Ziauriai blogaj jauciaus... Jis ir dabar dar su ja draugauja... Bet wisi zn kad jis mane myli... Bet nks jo nesupranta kodel jis taip eelgiasi. mes susitikinedawom iki wakar, wakar jis pamate mano tel draugo rasytas sms o ten labai siltai bendrawau su draugu ir galima sakyti kad jau padetas taska... Wakar net nesuprataw ka darau, ka galwoju,,, zirklemis apsibraiziau riesha... aš DURNA!!TIKRAI!! ir ta suprantu, bet aš zn kad po sito karto aš niekada tjp kwailai nesielgsiu,,,, nes aš labai gajliuosi....
Na o aš esu labai labai jautri,i wiska jautriai reaguoju tdl nuo mazens pripratusi verkti...tik kaskodel wienu metu buwau pasidariusi stipri, lyg nuo asaru pastaciusi siena... Bet ta siena buwo kol aš draugawau su sawo buvusiuosu... jis mane paliko, ir siena sugriuwo...
![]()

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių