rasyte02 rašė:tai turbut ir jie tave jau bernioku laiko..todel net nekreipia i tave, kaip i mergina, demesio..

va jei tokia esi žinok ir man būtum gera draugėvarle rašė:tikrai ne..bet matyt, kad tu nelabai supranti, kaip taip gali būt, kad TIK DRAUGAI, o žinok gali..aišku buvo pasitaikę, kad iš draugystės perėjo į kai ką stipresnio..o moteriškumo manau man netrūksta..nors..jei tu moteriškumu laikai bobišką kliedėjimą apie tikrąsias pasaulio tiesas, vaikščiojimas po parduotuves, makiažą, lakuotus nagus, abejingumą bet kokiai sporto šakai ir apkalbas, tada taip, aš visiškai nemoteriška..
varle rašė:tikrai ne..bet matyt, kad tu nelabai supranti, kaip taip gali būt, kad TIK DRAUGAI, o žinok gali..aišku buvo pasitaikę, kad iš draugystės perėjo į kai ką stipresnio..o moteriškumo manau man netrūksta..nors..jei tu moteriškumu laikai bobišką kliedėjimą apie tikrąsias pasaulio tiesas, vaikščiojimas po parduotuves, makiažą, lakuotus nagus, abejingumą bet kokiai sporto šakai ir apkalbas, tada taip, aš visiškai nemoteriška..

varle rašė:jei draugų daug, tai kaip tai gali peraugt i lažką daugiau?

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių