Ar gali būti vaikinas ir mergina tik draugai?

Intriguojančios diskusijos apie meilę ir draugystę...

Re: ar gali buti vaikinas ir mergina tik draugai???

Standartinė Justdoit 2006-Lie-16 Sek, 6:04 pm

mistrale rašė:tema kaip ir aiski. kokia jusu nuomone:
ar gali buti vaikinas ir mergina draugai, galbut net geriausi? ar kam teko susidurti su
situacija, kuomet viena puse uzsimano "kasko daugiau"?

Siaip sakoma jei buvai kažkas daugiau nei draugai , drauagis nebetapsi .. na bet iš tik draigai galima ir pora tapti .. Bet aš apskritai netikiu ta savoka tik draugai .. nes visvien kažkuri pusė jaučia kažką daugiau .. Kiek yra teke tureti draugių ir kiek dar jų turiu visvien vienom ar kitom jaučiu simpatija ar jos jaučia man ... mergina ir vaikinas taip sutverti , jie skirtingi .. gamta neleidžia jiems tokiems būti nors ir kaip žmogus rafinuotas ..
Vartotojo avataras
Justdoit
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Beauty 2006-Lie-16 Sek, 6:14 pm

Ankschiau maniau,kad gali.Bet supratau,kad klydau :roll: Teko tuo isitikinti net 4 kartus :shock: Kad ir kaip besistengchiau palaikyti draugishkus santykius ir pan.,veliau man pasako ta vienintele visiems pazhistama fraze,kuri man duoda suprast,jog tas zhmogus man jau daugiau nei geriausias draugas ... :( Ir td.vienu ir tuo pachiu metu pasidaro labai.malonu ir liudna ... :( :roll: :)
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Nokturnė 2006-Lie-16 Sek, 6:30 pm

Iš tikrųjų, malonu ir liūdna...
Aš irgi maniau, kad galima būti tik draugais. Buvau tuo beveik įsitikinusi. Deja, yra žodelis beveik. Mano tikėjimas sumažėjo keliomis dešimtimis procentų.
Atrodytų viskas būna gerai, bet kitas žmogus staiga leidžia suprasti, kad yra kažkas daugiau. Ir kaip reikia elgtis tokiomis akimirkomis aš vis dar dvejoju.
Paskutinį kartą redagavo Nokturnė 2006-Lie-17 Pir, 5:42 pm. Iš viso redaguota 2 kartus.
Access denied... Enjoy.
Vartotojo avataras
Nokturnė
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė Benis 2006-Lie-16 Sek, 7:58 pm

as tai turiu labai gera drauge pas ja visada atlekiu pasikalbam bet mes dar vis draugai tai tikiu kad gali buti draugais....
Vartotojo avataras
Benis
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Beauty 2006-Lie-16 Sek, 8:14 pm

Nokturnė rašė:.. Ir kaip reikia elgtis tokiomis akimirkomis aš vis dar dvejoju...

Kaip? :roll: Na,pvz.jeigu po kiek laiko tu pradedi suprasti,jog jauti jam ta pati ir neisivaizduoji savo gyvenimo be jo,tuomet jau aishku,kaip elgtis shioje situacijoje :D Na,o jeigu ne,vadinasi,viskas baigta(Shiaip,ir taip ..ir anaip,jusu,kaip geriausiuju draugu,santykiams atejo galas) :roll: O jei priedoj tu sutiksi savo gyvenimo meile,buves ger.draugas jums ramybes neduos su savo pavydo scenomis... :? Taip galima ir pachiais didzhiausiais prieshais tapti :? :roll:
O jei rimtai,manau,jog tokie 1 santykiai-tai pliusas :D Kai iš pradzhiu jus esate tik geriausieji draugai:jus pradedate pazhinti po truputi vienas kita(suzhinote apie jusu 2 visus pliusus bei minusus),padedate vienas kitam,dalinates savo liudesiu bei dzhiaugsmu,savo paslaptimis,kartu ishgyvenate kiekviena gyvenimo akimirka,gerai sutariate,turite vienodus gyvenimo pozhiurius,pomegius ir pan. ...ir tik veliau jus aplanko toks jausmas,kaip meile.Manau,tokia pora santuokoje buna labai laiminga :D
Nes pvz.buna tokiu istoriju,kai susipazhisti su zhmogumi.iš pradzhiu jums faina,linksma kartu.Uzh poros savaichiu(jei ne dienu=)) jus jau vyras ir zhmona.O veliau jus suprantate,kad padarete didzhiule klaida:prasideda ivairus nesusitarimai,ginchai,bijai kartais su 2aja puse net atvirai apie kazhka bendraut ir pan. ...aišku,ivairiu istoriju buna... :roll: :wink:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Benis 2006-Lie-16 Sek, 10:03 pm

nju cia tikrai gerai pasakyta
Vartotojo avataras
Benis
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė cūūūtė 2006-Lie-17 Pir, 2:11 pm

taip, gali. :> ne su vienu esu tik draugė. tiksliau su visais. ;D
Vartotojo avataras
cūūūtė
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Lie-17 Pir, 2:26 pm

cūūūtė rašė:taip, gali. :> ne su vienu esu tik draugė. tiksliau su visais. ;D
tai dar palauk,tik 12 metu:)veliau viskas keiciasi:)
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Nokturnė 2006-Lie-17 Pir, 5:38 pm

Na, gerai, vakar išsakiau savo nuomonę, o šiandien dar truputėlį išlyginsiu situaciją. Negalima aklai sakyti, kad priešingų lyčių žmonės negali būti tik labai gerais draugais. Žinoma, kad gali. Pati turiu draugų vaikinų, su kuriais smagiai leidžiame laiką, išsipasakojame, gražiai bendraujame ir pan. Ir niekada nekyla klausimas, kad kažkas negerai.
Access denied... Enjoy.
Vartotojo avataras
Nokturnė

Standartinė rasyte02 2006-Lie-17 Pir, 7:51 pm

Kai vyrai ar vaikinai supa tave darbe, moksle , su jais bendrauji isskirtinai tik darbo, studiju klausimais ar tiesiog leidi laika, tai tuomet taip, taciau, kai vaikinas ir mergina perzengia asmenini gyvenima ir dalijasi skausmu ir dziaugsmu, sunku islikti tik draugais, kadangi arba vienas arba kitas pajaus, kad buti tik draugais jau nebeuztenka...o tuomet buna sunkiausia..nes vienas is dvieju negali duoti to, ko nori antrasis...
Vartotojo avataras
rasyte02
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė Beauty 2006-Lie-17 Pir, 9:14 pm

rasyte02 rašė:Kai vyrai ar vaikinai supa tave darbe, moksle , su jais bendrauji isskirtinai tik darbo, studiju klausimais ar tiesiog leidi laika, tai tuomet taip, taciau, kai vaikinas ir mergina perzengia asmenini gyvenima ir dalijasi skausmu ir dziaugsmu, sunku islikti tik draugais, kadangi arba vienas arba kitas pajaus, kad buti tik draugais jau nebeuztenka...
Pilnai sutinku su shia ishsakyta nuomone :D

rasyte02 rašė:..o tuomet buna sunkiausia..nes vienas is dvieju negali duoti to, ko nori antrasis...
Na,nevisada...bet dazhniausiai,manau ... :roll:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė LENA 2006-Lie-20 Ket, 10:19 pm

[labukas gal susipazinsim ? mano emeilas l_kiska@mail.ru arba lenab@mail.lt aciu
LENA
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė sewa 2006-Lie-22 Šeš, 3:13 pm

manau kad gali.man kazkaz pan ira :?
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa

Standartinė Lealytea 2006-Lie-30 Sek, 11:41 pm

Wajkinaj wisada tikisi kazko daugiau,tokia jau ju prigimtis :D
Vartotojo avataras
Lealytea
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė mirtis666 2006-Lie-31 Pir, 7:07 am

Manau gali
Vartotojo avataras