Ar gali buti draugyste tarp ...?

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Ar gali buti draugyste tarp ...?

Standartinė Beauty 2006-Spa-15 Sek, 6:57 am

Keista,bet pastaruoju metu labai dazhnai ishgirstu fraze " Mano geriausia drauge-mano mama".Kaip jus manote,ar gali motina dukrai arba tevas sunui buti pachiu geriausiu draugu,su kuriuo gali dalintis bet kuo,bet kokiais savo nuotykiais ...Ar vis tik tai neymanoma ir reikia visad laikyti kazhkoki atstuma:mama turi buti mama,o tevas turi ishlikti tevu ... :roll: Jusu nuomone? (savo atsakyma pagriskite) :roll: :D
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė PuPaUoGa 2006-Spa-15 Sek, 8:44 am

Mano manimų, kad artimiausieji žmonės ir turi likti artimiausiais :roll: Labai šaunu, kad yra tokių kurie su tėvais sutaria tiesiog nuostabiai :!: Bet manau visko vis tiek negali papasakoti :roll: Geriau su mama būti geromis draugėmis :) Bet ne geriausiomis :D
Paveikslėlis
Mano nuotaika gera ryte
bunda prie manęs anksčiau nei aš.
Žadintuvas ims nekęst manęs,bet vėliau pripras,
o man tas pats.
Vartotojo avataras
PuPaUoGa
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Spa-15 Sek, 11:30 am

Neisivaizduoju tokio varianto.Aisku,tuoj atsiras zmoniu,kurie man papriestaraus.Bet as tokiu santykiu neturiu ir nemanau,kad noreciau.. Pasakot visas paslaptis? Padek dieve.. Juk siaubingai skiriasi ir amzius ir suvokimas.. Ten tu visokiu patarimu gali isgirst ir nebunant geriausiais draugais su tevais.. Pasitiketi jais? Jau kuo kuo,o giminem negalima pasitiket.. :roll:
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Dzenyte 2006-Spa-15 Sek, 1:59 pm

Nu pazistu kelis zmones, kuriem tevai-patys geriausi draugai ir kiek matau, tai jie labai gerai sugyvena.... va as tai neikada neturejau ir neturesiusiu tokiu santykiu ir man gerai! :roll: negaleciau savo seimai pasakot savo paslapciu.. ...jokiu budu! Jie mane i beprotnami uzdarytu ta pacia diena!
Vartotojo avataras
Dzenyte
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-15 Sek, 2:31 pm

Nemanau, kad taip įmanoma. Gal tiesiog tie žmonės gerai sutaria su tėvais, bet kad geriausi draugai... :roll: teisingai KaPuCiNe sake, kad skiriasi amzius ir ivairiu dalyku suvokimas tuomet skirtingas... Dzenyte>>> manau, ne tik į beprotnamį (bent jau manea :D)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė bytute 2006-Spa-15 Sek, 3:41 pm

KaPuCiNe rašė: Pasitiketi jais? Jau kuo kuo,o giminem negalima pasitiket.. :roll:

Radai ka lyginti gimines ir motina... Seip viskas priklauso nuo mamos paziuru, jei ji smagi ir siuolaiskiska manau tokia draugyste imanoma
Vartotojo avataras
bytute
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Spa-15 Sek, 3:45 pm

Ar siaip ar taip,nenoreciau tokios mamos tureti.. O ir paslapciu dalijimasis su seimos nariu nebutu objektyvus-mama ar tevas i viska reaguotu labai jautriai ir sunkiai duotu patarima..
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Powka 2006-Spa-15 Sek, 5:03 pm

KaPuCiNe rašė:mama ar tevas i viska reaguotu labai jautriai ir sunkiai duotu patarima..

Viskas priklauso nuo tėvų. Ne visi jie vienodi.
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė Ritmas 2006-Spa-15 Sek, 6:56 pm

Mano menku protu nesuvokiama, kaip tėvai gali būti geriausiais draugais. Galbūt aš buvau kitaip auklėjama, bet labai gerai žinau, kad jeigu bent pabandydavau su mama pasikalbėt bent kiek draugiškiau, ji tuojau pat pradėdavo klykaut: kaip tu čia su manim kalbi, aš tau ne kokia draugė ir t.t. Ta prasme, mano mama man įdiegė vieną labai paprastą tiesą: tėvai yra viršesni už vaikus ir jie geriausiu atveju gali būti savo vaikams idealas, bet tikrai ne draugas.
Aišku, priklauso nuo tėvų pasaulėžiūros. Bet man vistiek netelpa galvoj, kaip įmanoma su tėvais bendrati šiltai/draugiškai/familiariai/moderniškai :roll:
Vartotojo avataras
Ritmas
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė mistrale 2006-Spa-15 Sek, 7:26 pm

Galima ir imanoma. O siaip tai zmogus iki galo niekada niekam neatsiveria ir visada pasilieka kazkokia ,kad ir menkute, dalele paslapties...
Savo tevams as tikrai esu pati geriausia drauge,kaip ir jie man. Ne,nebutina visko issiplepet,netgi ,bent man,ir nereikia... Yra dar kazkokie kitokie rysiai, per kuriuos mane su jais sieja ypatingi santykiai... Sunku net paaiskint tai,o gal net ir neimanoma... Bent jau mano tevams daug ir pasakoti nereikia,jie kazkaip tai jaucia daug ka...Kaip ir as matau ju sielas... Gal ir teisybe sako liaudies ismintis,kad motinos sirdis(meile) yra visagale... :wink: :)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
mistrale
Administratorė
Administratorė

Standartinė markus 2006-Spa-17 Ant, 8:36 am

Susvetymejimas seimose - tai ta problema, kuri atitolina seimos narius vienus nuo kitu. Vaikai nebepasitiki savo tevais. Vengia ju. Del to prasideda problemos. O juk turi buti atvirksciai. Nuo tevu irgi daug kas priklauso. Jie nesa atsakomybe uz savo vaika. Jei jis neidomus, mazai skiriama jam demesio, tai vaikas bendravimo iesko kitur. Kad ir kaip butu, tevai pirmieji turi buti geri draugai savo vaikams, o antrieji, tretieji (etc) draugai - papildyti juos. Nuo seimos viskas prasideda.
Vartotojo avataras
markus
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė Gabija 2006-Spa-17 Ant, 1:10 pm

As manau,kad tai imanoma.Tarkim mama tikrai gali buti geriausia savo dukros drauge, bet mama kaip geriausia sunaus drauge-manau tai beveik neimanoma...
Paveikslėlis [rainbow]beardance[/rainbow]
Vartotojo avataras
Gabija
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-17 Ant, 1:23 pm

nju o kodel manaj, kad mama dukraj gali but geriawsia drawge, o sunuj nea? ;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė depres@nte 2006-Spa-17 Ant, 2:48 pm

nju gali buti..... jej mama jaunatwiska yr tarp wajko mazas amziaus skirtumas tj kodel gi nea...... :roll:
Vartotojo avataras
depres@nte

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-17 Ant, 5:56 pm

mazhas, tj kiek: 20 ar 15 metu? :lol:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Kitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę