Ar gali buti draugyste tarp ...?

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Standartinė High Voltage 2006-Spa-17 Ant, 6:37 pm

Nemanau, kad mama ar tėtis gali būti geriausiu draugu. Juk nesutampa amžius, interesai.
Gyvenimas brangiausia, ką turime. Bet dažnai elgiamės taip, lyg būtų kažkas brangesnio. [Antuanas de Sent Egziuperi]
Vartotojo avataras
High Voltage
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė sewa 2006-Spa-17 Ant, 7:41 pm

nuu...net nežinau :roll: gal ir gali taciau gi vistiek visko neissipasakosi mamai kur kas paprasciau draugei 8)
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa

Standartinė Velvet 2006-Spa-17 Ant, 8:24 pm

Aš su savo mama geriausios draugės??? Viešpatei apsaugok xD Priešųū priešės iki grabo lentos xD
Vartotojo avataras
Velvet

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-26 Sek, 12:28 pm

Megstu kartais paplepet ir su tewais. Bet... nu jie niekada man neatstos mano geriausiu draugu. Taip, ir jie buwo mano amziaus, ir wisa kita, bet kazkada seniai, kai buwo kitokios mados, kitoks bendrawimas, kitoks laisvalaikio praleidimo budas...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Mėletėlė 2006-Lap-26 Sek, 2:14 pm

na as su savo mama esam labai artimos, bet vis tiek islieka tas supratimas kad ji mama todel visko negaliu pasakoti
bet pazystu tokia drauge kuriai mama kaip drauge nes jo ir prikolina kaip drauges ir pan
Salomėja Nėris

SAVĘS AŠ GAILIUOS
Neilsėjos, neėdė, negėrė, -
Vilkė bėgo laukais klupdama.
Baimės genamą, sergantį žvėrį
Saukė miško žalia glūduma.

Sutema samanų aksominė
Amžinuoju miegu užliūliuos...

Kad mane - taip sutiktų tėvynė!
Kaip sunku, kaip savęs aš gailiuos
Vartotojo avataras
Mėletėlė

Standartinė omnia_vincit_amor 2006-Lap-26 Sek, 2:30 pm

man mama negaletu buti drauge vien dilto kad viena minute normaliai kalbam kita ji pradeda aiskinti ir nurodineti... o draugu kurie man vadovauja negaleciau pakesti...
Vartotojo avataras
omnia_vincit_amor
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Lap-26 Sek, 2:37 pm

nu aš manau,a dk gali, kodėl turėtų negalėti. bet aš niekad to nepakęsčiau. niekad anebuvau su motina draugės. išvis labai nepakenčiu buvimo su motina. ne dėl to, adk jos nekęsčiau, bet tiesiog nekenčiu šeimos sąvokos, bjauru pagalvot apie šeimą, ir negaliu pakęsti buvimo su savo "šeima" . o dar kaip ji galėtų būti mano draugė, niekada neįsivaizduoju..
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-26 Sek, 7:59 pm

Mėletėlė rašė:na as su savo mama esam labai artimos, bet vis tiek islieka tas supratimas kad ji mama todel visko negaliu pasakoti
bet pazystu tokia drauge kuriai mama kaip drauge nes jo ir prikolina kaip drauges ir pan

Irgi turiu tokią draugę, ir mane ji varo iš proto. Pasakoja mamai wiską: su kokiais bernais aš ir kitos draugės per tūsą laižėmės, kiek ir ko gėrėm, ką kas padarė ir panašiai. Jau kartais ant tiek nervas suima :? Čia ji taip sau daug minusų susirenka... :roll:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė sewa 2006-Lap-28 Ant, 1:28 pm

Arabella rašė:Megstu kartais paplepet ir su tewais. Bet... nu jie niekada man neatstos mano geriausiu draugu. Taip, ir jie buwo mano amziaus, ir wisa kita, bet kazkada seniai, kai buwo kitokios mados, kitoks bendrawimas, kitoks laisvalaikio praleidimo budas...
vat butent.man irgi taip buna :wink:
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa

Standartinė Dievas. 2006-Lap-28 Ant, 1:31 pm

Gimdytojai yra gimdytojai, draugai yra draugai. Šių sąvokų gretinti ar painioti nereikėtų.
Pavasario naktimis mėgstu pagulėt ant geležinkelio bėgių. Žiūrių į skylėtą dangų... Ir mano kelnės skylėtos... Koks ryšys tarp žmogaus ir dangaus!
Bet štai ateina traukinys, ir aš traukiuos į šalį.
Užtat ir negerbiu savęs. Kitas nepasitrauktų.
Tokiems šiandien – dangus.
Vartotojo avataras
Dievas.
Keisčiausia forumietė
Keisčiausia forumietė

Standartinė paradox 2006-Gru-22 Pen, 1:15 am

Geriausias "kunigas ispazintis" yra Tevai.O draugai, bet kada gali parduoti.Atskleiduas paslapti draugui busi pazeidziamas.Galit gincitis,bet aš teisus.
Vartotojo avataras
paradox
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Gru-22 Pen, 12:38 pm

paradox rašė:Geriausias "kunigas ispazintis" yra Tevai.O draugai, bet kada gali parduoti.Atskleiduas paslapti draugui busi pazeidziamas.Galit gincitis,bet aš teisus.

As kaip tik jauciuosi pazeidziama,jei ka nors pasakau tevam,net jei tai anokia ne paslaptis.As jiem,ypac turiu omeny motina,negaliu nieko sakyti,nes jie manes nesupranta,smerkia ir grasina...... Esu ne kart patyrus,kad jei pasikalbi,draugiskai pasitari,pasakai kokia nors paslapti,tai kita diena viskas bus isrekiama visiem kaimynam girdint,busiu pasiepta,sugedinta,viskas bus isversta mano nenaudai ir pan.....
Sunku cia paaiskint be konkreciu pavyzdziu.Esme viena,kad as turiu brangesniu zmoniu nei tevai,bent jau siuo atveju....
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Cherry 2006-Gru-22 Pen, 5:47 pm

Tikrai gali buti mama geriausia drauge,gi niekas nesako kartu vaikinu eiti kabinti, bet mama visada geriau supras mane.Siaip as snekuosi apie viska su savo mama kaip ir ji su manim.As visiskai ja pasitikiu ir tikrai nerealiai dziaugiuosi tuo.Siaip, manau, kad zmogus turi tureti bent pora paslapteliu ,kuriu nebutina sakyti nei draugei, nei mamai:D
Vartotojo avataras
Cherry
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Gru-22 Pen, 11:47 pm

paradox rašė:Geriausias "kunigas ispazintis" yra Tevai.O draugai, bet kada gali parduoti.Atskleiduas paslapti draugui busi pazeidziamas.Galit gincitis,bet aš teisus.

kodel sakai, kad esi teisus? Cia kiekvienas tiesiog pareiskia sawo nuomones. Ir nesmundrawok cia.

Man tewaj geriausiajs drawgajs njekad nebuwo ir manau nebus.
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė paradox 2006-Gru-23 Šeš, 1:22 pm

:roll:
Paskutinį kartą redagavo paradox 2006-Gru-23 Šeš, 4:59 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
paradox
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

AnkstesnisKitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių