Šiais laikais dažnai pasitaiko net turtingų žmonių ar jaunimo,kurie taip elgiasi. Ką apie tokius manote? O gal kažkada pačiam ar jūsų pažįstamiems teko elgetautojo duoną išbandyti?

Powka rašė:Prisiminiau kai vasaros pradžioj MAXIMOJ pirkau kompaktus. Išėjau į lauką ir pribėgo maža mergaitė, gal kokių 3-4 metukų. Sako: "Dėde, gal galit duot smulkių?" Šakęs. Maniau, kad esu nepažeidžiamas psichologiškai, tačiau tada taip negera pasidarė. Dėl Dievo meilės, vaikas 4 metų begioja ir prašo išmaldos. Gaila, tačiau absoliučiai neturėjau tada pinigų. Toks jausmas, kad būčiau viską atidavęs, ką turėjau...

~Tainted Soul~ rašė:Kas tau Emkike darbo? Šlykštus jausmas turėtu kamuoti, bet... savam kaili neišbandžius nežinosi...
priminė šita istorija man viena...
Gal prieš kokius 3 metus vakare, kokia 22-23 h su auklėtoja ir keliomis klasiokėmis sėdime kavinėje, kiek pamenu Brodvėjaus pica, tai va, lauke žinoma šalta nes buvo, gruodis atrodo, ir į tą kavine ilekia gal kokiu 9-10 metų mergaičiukė su laikraščiais ir pusplikė (megztukas, kepurė, už lango -15) puolė siūlyti tų laikraščių visiems, man tai nuostaba, kad tokiu laiku, blem naktis jau... pradėjo siūlyti barmenams ir vienas barmenas kiek už mačiau paėmė šusni laikraščių už dvigubą ar trigubą kainą... kažkaip taip gera pasidarė, kad ne tuščia išėjo į tą šaltį... bet dar ir dabar keista...

Grįžti į Diskusijos apie viską
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių