Ar aukojate išmaldos prašantiesiems?

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Standartinė paradox 2006-Rgp-28 Pir, 1:06 am

Sako,kad nereik remti valkatu.Geriau duoti nei prashyti,aš nuo tu centu nenuskursiu,o kur prashantis juos pades-jo reikalas.
Vartotojo avataras
paradox
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kristė. 2006-Rgp-30 Tre, 7:29 pm

Buna labai apgaulingu prashytoju, kurie gave pinigu juos prageria :roll: turiu - duodu.., bet man paciai irgi reik gyvent ir pinigu... ai nu vienu zodziu
oplia
Vartotojo avataras
kristė.
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Re: Ar aukojate išmaldos prašantiesiems?

Standartinė kik 2006-Rgp-30 Tre, 9:41 pm

Neaukoju, nes manau ~ 95 % jų geria, o gėrimo aš netoliaruoju...
P.S. Kodėl Jūs rašot su klaida „bažinyčios“?
Paskutinį kartą redagavo kik 2007-Bir-21 Ket, 1:16 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Re: Ar aukojate išmaldos prašantiesiems?

Standartinė ~Tainted Soul~ 2006-Rgs-04 Pir, 4:13 pm

kik rašė:Neaukoju, nes manau ~ 95 % jų geria, o gėrimo aš netoliaruoju...

Kik, o apie vaikus? ką apie juos manai?
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė <Darkness> 2006-Rgs-04 Pir, 5:33 pm

Vaikai? Vaikus išnaudoja suaugusieji,tik juos pastato išmaldos,nes tikisi,kad taip daugiau pinigu gaus,nei patys ten tupėdami.Ir vis tiek vaikas būna nukentėjes.Galėtų į tai rimčiau žiūrėti ir neleisti,vaikams bastytis gatvėse ar prašyt išmaldos.
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė Hoda 2006-Rgs-04 Pir, 6:56 pm

Kai jauna buvau, aukodavau grąžą, kai likdavo nuo ledų,saldainių. T.y.apie 10-20 ct. Dabar neaukoju. Ne todėl, kad negera tapau ,o todėl, kad supratau, kad jie dažniausiai ten stovi, kai pritrūksta centukų buteliukui.
...jei sugebėsi man įrodyt, jog aš klystu, žemai Tau nusilenksiu ir pripažinsiu Tavo tiesą...
Vartotojo avataras
Hoda
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Sau-21 Sek, 5:49 pm

Wisokiem gatves muzikantam kokio lito ar dwieju nepagailiu... O wat tu, kurie tik tupi saw wos ne werkdami, nelajmingais wejdais, ir dar daznai girti, netoleruoju. Kiekvienas pinigus turi uzsidirbt. Nori gaut pinigu - tegul ima i rankas kad ir paprasta fleita ir mokosi grot... Tik tiem, kurie kazka daro, duodu pinigu... O wisas tas kitas walkatas laikau tiesiog tinginiais.
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Kind_of_Animal 2007-Sau-21 Sek, 6:34 pm

Aukoju, praktiškai kiekvieną savaitę prie manęs prieina ir paprašo išmaldos, tai duodu visada, kad ir matau, jog aukoju alkoholiui. Jei tik tai yra jų laimė, tegul turisi
Būtum padaras kaip padaras, nieko nedaryčiau. O dabar? Štai ir turėk savo, kęsk nakties šaltį ir aklą tamsą, pasprink savo pykčiu ir ciniškumu, neapykanta viskam! Gimei kaip visi, o tapai nenormalus. Negali būti pilkos avinų bandos dalimi tai ir vaikščiok čia kaip žydas, bedievi padare, pro prakeiktas šio miesto purvinas gatves, lyg prakeiktais vokiečių klestėjimo laikais! Ir atsimink, niekas nėra tikra, realybė - šiandiena, o ateitis - iliuzija. O dabar dink! Amen!
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė bytute 2007-Sau-21 Sek, 8:12 pm

O as neaukoju, jei neimi bandeles, nors kaulydamas aiskini, ponia nevalgiau tris dienas.. tai geriau as sesei saldainiu nupirksiu... nervas ima, kai ubagaut eina tie zmones, kurie ir pasalpas gali gaut, ir darbo birzon eiti... isivis slykstu kai vaikai prasineja, o paskuj prisiperka visokiu sudu rukyt, gert ir t.t. isvis neuzdirbu as tiek galeciau svaistyti pinigus bet kam, jau geriau nusiusiu sms tiem vaikuciam per tv
Vartotojo avataras
bytute
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė Dee 2007-Sau-23 Ant, 1:40 am

Tik ne tiem kas prasigeres...vaikuciam arba sukriususiom senutem prie baznyciom,bet ne pijokam:D
....Good see no colors =D> ..
I miss you most when I'm sad. I miss you when I'm lonely. But most of all, I miss you when I'm happy.
When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew.
Vartotojo avataras
Dee
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė panele_t 2007-Sau-23 Ant, 12:15 pm

vaiku gaila... bet juos taip tevai primoko alkoholikai. taip uzauga musu vadinamieji bomzai.... pvz, klaipedoje vasara mazieji banditukai jau nachaliskai reikalauja ne centu, o litu - ir ne kur kitur, o klaipedos anikes aiksteje, kur pirmiausia yra atvezamas uzsienio turistas - dazniausiai vokieciai. todel jie ir buna apake musu tauta, iki ko nusirite yra lietuviai.... labiau skatinti reiketu dirbti, o ne ismaldas dalinti.
panele_t
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Cherry 2007-Sau-23 Ant, 6:07 pm

Neaukoju, nes jie geriau geria nei pavalgo.
Vartotojo avataras
Cherry
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė wraith 2007-Sau-23 Ant, 6:16 pm

Tai kad aš tokių nesutinku kurie prašytu, gyvenu mažam miestely tai tikrai kaip prisimenu niekas manęs neprašo. Ai jo prisiminiau vieną kartą prie bažinyčios buvo toks senukas tai paaukojau kažkiek gaila man žmonių, nors ir žinau kad pragėrė tuos pinigus. Vaikų tai tikrai nematau, jiems tikriausiai irgi paaukočiau.
Kančios beprasmiškumas, o ne kančia - štai tas prakeikimas, kuris iki šiol tvyrojo virš žmonijos... Bet kokia atsitiktinė prasmė yra geriau už visišką beprasmybę.
Vartotojo avataras
wraith
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Agonija(...) 2007-Sau-23 Ant, 8:02 pm

Sako: duok nuoširdžiai, negalvodamas kam ,o kur išleis ne tavo reikalas.

Nelabai laikausi šitos taisyklės. Gatvėms muzikantams duodu.Ir ką? Aš juk žinau ką reiškia sėdėti gatvėje,groti ir kaip malonu kai kažkas įvertina ir dar paberia monetų. Ties visiems prie parduotuvių sėdintiems irgi karts nuo kato pažeriu keletą monetų. Vis tiek aš man jos neypatingai ką pakeistų.

Prisiminiau vieną tokią močiutę, kuri sėdėdavo netoli bažinyčios ir prašydavo centų.Ir žmonės jai jų duodavo ,bet ji baltų neimdavo. Gražus vaizdelis būdavo kai aplink ją mėtosi balti žmonių sukaukoti centai ,o ji delne laiko litus ir geltonus centus. (...) žmonės geranoriškai aukoja ,o ji dar ir išmeta...
Senamiesty vasarą sėdėdavo jauna,nėščia mergina.Jai gal kokie 17 geriausiu atveju.Liesa, išbąlusi matyti jog priklausoma nuo narkotikų. Paaukodavau ir jai.Kažkaip graudu pasidarydavo...Eini gatve pro ją laiminga...ir pamačius ją taip supaudžia širdį.žiauru.Arba ta "Roželė" irgi centtra tąsosi...kiekvieną dieną atvažiuoja iš Lentvario (jau metų metus) ir prašo iš visų po lito. geras būdas užsidirbti...

Žodžiu.duodu tiems kuriems manau jog reikia.o tai močiutei išmėtančia baltus centus tai ne tik nieko neduočiau ,bet prieičiau ir atimčiau viską ką gavo ir išdalinčiau praeiviams.Tuo labiau kai visiškai aišku ,kad ji gauna pensiją ar pašalpą.
Turėti per daug proto ir doros yra kenksminga. Tie dalykai ėda žmogų kaip koks vėžys. Šitas pasaulis nepritaikytas dorai ir protui, čia viešpatauja visai kitokie mikroorganizmai. [Ričardas Gavelis, „Vilniaus džiazas“]
Vartotojo avataras
Agonija(...)
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė Dzenyte 2007-Sau-23 Ant, 8:40 pm

Ismaldos prasantiems nesu nieko paaukojus! Bobutes sedincios ant kartono ir besimelsdamos rozini manes nejaudina gal del to, kad jos tikrai gauna pensija, ar dar ka... Mazu vaiku prasanciu ismaldos dar nemaciau, bet maciau paauglius, kuriue tikrai galetu susirast koki apmoka darbeli (pas ukininkus ir pan.), o ne istisas dienas lauke salt uzpakalius! Aukoju gatves muzikantams...
Vartotojo avataras
Dzenyte

AnkstesnisKitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių