Antivirusai

Programos, Operacinės Sistemos (OS)...

Standartinė kik 2007-Bir-14 Ket, 3:34 pm

Smekla, Šaunuolė.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė Smekla 2007-Bir-14 Ket, 3:39 pm

Tai kad šita distribucija, kuri pas mane yra su vartotojo aplinka nelabai nuo windows skiriasi, netgi geriau atrodo, plius nešokinėja neaiškūs langai ir OS pati nieko be tavo žinios neįdiegia. Patogu, gražu ir kas svarbiausia - virusai nepuola ;)
Man gyvenimas panašus į upę, kuri iš pradžių turi nutekėti nuo uolos, kad pasiektų vandenyną.
Vartotojo avataras
Smekla
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė kik 2007-Bir-14 Ket, 3:48 pm

Smekla, O kokia distribucija jei ne paslaptis? Gal grafinė aplinka kaip windows? Tai ypač tos 3D ypatingai Beryl tai ten iš vis gera grafika. Tai jau tikrai, kad ten virusai retai puola. O dėl patogumo tai linux'e jei juos labai gerai pažįsti tai sau labiausiai patinkantį patogumą pats susikuri, ne tai kaip windosws'uose yra taip ir turi likti taip ir nekitaip - kaip tau pačiam geriau.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Smekla 2007-Bir-14 Ket, 3:52 pm

Mandriva pas mane. Pilnai viskas su Open offisu, pašto programom, grafinio dizaino programom, ekstra atvejams dar ir wine pakurtas. Vienu žodžiu viskas, ko reikia darbui. Man patinka, kaip Mandriva Control Panel sutvarkė - labai patogu naudotis, keisti nustatymus, ką nors įdiegti ir nereikia lįsti į konsolę, konfiguruojant kažką ;)
Man gyvenimas panašus į upę, kuri iš pradžių turi nutekėti nuo uolos, kad pasiektų vandenyną.
Vartotojo avataras
Smekla
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė kik 2007-Bir-14 Ket, 3:58 pm

Smekla, Ar pati viską susitvarkei ar Tau koks nors profesionalas tai padarė? Beje grafinė aplinka Gnome, KDE - kuri iš šių?
Dėl konsolės tai su ja reikia mokėti. Su ja beveik būti informatiku. Šiaip dabar jau daugelis distribucijų geros. Kad ir koks nors ubuntu kuris Lietuvoje tikriausiai viena iš populiariausių distribucijų.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Smekla 2007-Bir-14 Ket, 4:03 pm

KDE pas mane. Šiaip tai ten su instaliacija viskas labai paprasta. Pati tą pačią distribuciją sumečiau ne į vieną kompą. Darbe visgi darė vienas geras dalykas - nereikia licenzijos pirkti ;) Profesionalo kaip ir neprireikė ;) Konsolėje tai aš nelabai dirbu, tačiau tai nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Jeigu su DOS'u kažkada dirbdavau, tai ir čia išmokti galima. Kas liečia informatiką, nesu visai žalia šitoje srityje ;)
Vartotojo avataras
Smekla
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė kik 2007-Bir-14 Ket, 4:09 pm

Smekla, Aišku. Šiaip tai KDE yra blogis, o Gnome yra gėris [;)] Oho. Retas kas gali pasigirti, kad su MS DoS yra dirbęs. Tada tikrai nesi žalia šioje srityje.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Smekla 2007-Bir-14 Ket, 4:21 pm

Na nežinau, nesiskundžiu. Teko ir Windows 3.11 matyti ;) Na baigaim šitą offtopic'ą, arba atidarom naują temą ;)
Vartotojo avataras
Smekla
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė iTalent 2007-Lie-09 Pir, 7:25 pm

Nenaudojau bet nesenai tik pradejau naudot NOD 32 nes kazkaip pradejau nesaugiai jaustis [:D]

Smekla rašė:Na nežinau, nesiskundžiu. Teko ir Windows 3.11 matyti ;) Na baigaim šitą offtopic'ą, arba atidarom naują temą ;)

Pasigirsiu :hihi: man irgi teko matyti [:)]
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Smekla 2007-Lie-10 Ant, 9:13 am

Tai matyt juos teko manau daug kam ;) Seni geri laikai. Atsimenu Minesweeper'į tada labai smagiai ant jų žaisdavau. Jauna dar tada buvau... Senstu :D
Vartotojo avataras
Smekla
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė iTalent 2007-Lie-10 Ant, 9:48 am

Smekla rašė:Tai matyt juos teko manau daug kam ;) Seni geri laikai. Atsimenu Minesweeper'į tada labai smagiai ant jų žaisdavau. Jauna dar tada buvau... Senstu :D

Prajuokinai [:D] atsimenu kai as nueidavau pas pusbroli ir taip patikdavo tas game [:D]
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Smekla 2007-Lie-10 Ant, 10:56 am

Aha. Aš tai pamenu iš pradžių nelabai žinojau kaip žaist, bet paskui pažįstamas taisykles išaikino :D Seni geri laikai :D
Vartotojo avataras
Smekla
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė iTalent 2007-Lie-10 Ant, 11:12 am

Man tevas issaikino :D prie savo darbo kompiuterio
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Smekla 2007-Lie-10 Ant, 11:17 am

Pas mane tai jau namie kompiuteris seniai gyveno :D
Gerai, baigiam gal offtopic'ą čia varyt, nes ateis pikti moderatoriai [nieko asmeiško] ir kaip trins viską lauk :D
Vartotojo avataras
Smekla
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė iTalent 2007-Lie-10 Ant, 11:59 am

Aha baigiam :) na pas mane kompiuteris namie gyvena nuo 1999 metu jai neklystu :D bet taip tai su pc draugauju nuo senai senai :D
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Ankstesnis

Grįžti į Programinė įranga

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių