Antisemitizmas

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Antisemitizmas

Standartinė prieangis. 2006-Kov-05 Sek, 11:05 pm

Dabar, nusprendžiau atidaryti - pakankamai rimtą temą - Antisemitizmas. Noriu su jumis diskutuoti apie žmonių (galbūt jūsų pačių) priešiškumą žydams. Kodėl žmonės nemėgsta žydų? Ar turite jiems - asmeninių nuoskaudų? Ar iš vis, engiate žydus?
Aišku į temą galima įtarti ir tokias mintis apie - "Jų pačių - genocido akcentavimą, idant jie ir dabar - aukos", "Visą pasaulį valdo žydai" ir t.t. Tačiau diskutuokime - aukščiau pateiktais klausimais, laikui atėjus temą išsiplės.
Taigi, antisemitizmas...
prieangis.

Standartinė kik 2006-Kov-05 Sek, 11:10 pm

Man iš dalies žydai patinka - jų tarpusavio draugiškumas, padėjimas vienas kitam ir t.t.
Šiaip jų neapkenčiu dėl to, kad jie lenda ten kur jiems nereikia...
Taigi įdomu ką kiti mano laukiu naujų pranešimų ryt...
Paskutinį kartą redagavo kik 2007-Bir-08 Pen, 12:58 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė vvv2 2006-Kov-06 Pir, 11:56 am

kik rašė:Man iš dalies žydai patinka - jų tarpusavio draugiškumas, padėjimas vienas kitam ir t.t.
Šiaip jų neapkenčiu dėl to, kad jie lenda ten kur jiems nereikia...
Taigi įdomu ką kiti mano laukiu naujų pranešimų ryt...

1. Kaip turi atrodyti "Semitizmas"?
2. Kas žino kur kam priklauso lįsti?

p.s.
Kristus žydams sakė: "Aš atėjau dėl jūsų, bet ir kitos tautos gali naudotis mano mokymu"
Paskutinį kartą redagavo vvv2 2007-Geg-24 Ket, 4:22 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
---
Dovanėlė tau!!!
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
vvv2
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė bytute 2006-Kov-06 Pir, 1:53 pm

man jie nepatinka tuo kad amziai verkia del to kad yra skriaudziami, visokie ten genocidai ir pan. juk ir lietuvius i lagerius veze, o zydai kazkokie tai isskirtiniai jau turi but.. juk ir patys yra prisideje prie tokiu dalyku...
Vartotojo avataras
bytute
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė mistrale 2006-Kov-06 Pir, 2:53 pm

Zydu tauta yra gana idomi ir savita,idomus ju paprociai(beje,kai kurie keisti musu akiai,kaip apipjaustymas arba mistiskiuju macu gamyba). As nesu antisemite,smerkiu susidorojima su bet kuria tauta.O zydams priklauso reikalauti.Kaip ir mums,lietuviams.Kadangi lietuviai daznai verkslena ir nemoka buti vieningi, tai cia ju problemos. Zydai ta prasme yra vieningesni, stipriau jaucia kraujo rysius.
Sita tema yra labai slidi,beje,ir sudetinga...Patys zydai ir visas pasaulis problemu,susijusiu su zydais, neisprendzia ir sunkiai randa bendra kalba...
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
mistrale
Administratorė
Administratorė

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Kov-06 Pir, 3:11 pm

Žmonės nemėgsta žydų nes jie yra labai protingi, moka gerai" daryti biznį" ir jų yra visur. aš nesu antisemitistas bet žydų atveju esu antisemtistas. jų buvo pilna visur ir hitlerui dėl žydų naikinimo per WW2 pritariu. jie valdė valstybes, atėmė iš palestiniečių žemes ir juos nustūmė į nederlingas teritorijas. nors jie išsilaikė vien dėl to kad buvo yra ir bus vieningi, jie tokie patys religijos fanatai kaip ir arabai tik jie yra protingesni už arabus.man jų kultūra nepriimtina ir aį jos labai nemėgstu.taip pat nemėgstu žydų nes nuo jų kilo krikščionybė per kurią kilo ir kyla daug karų. Žydai vežant lietuvius į lagerius labai prisidėjo lietuvių nenaudai ir tai jau man yra asmeninė nuoskauda, nes mano kai kurie giminaičiai pakliuvo į lagerius vien dėl žydų kaltės. taigi aš nekenčiu ir nekęsiu.... nors ten kur praėjo žydas ir lietuvis ten niekas nieko nereikalingo nersas...
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė mistrale 2006-Kov-06 Pir, 6:03 pm

Axl>mano senelis lagery praleido 25 metus, grizo,neleido apsigyvent gimtinej...O ten buvo palikta zmona ir penki mazameciai vaikai(ju tarpe vienas gime,kai senelis jau buvo Archangelske)...Nuoskaudu ir as turiu ... :roll: Bet nekaltinu zydu... Kaltinu sovietus...Ir lietuvius isverstaskurius... :roll:
O zydai, kiek teko girdet is tevu ir seneliu, bent pas mus , buvo kulturinga tauta,biznieriai,ty prekybininkai... Mano tevo kaimynai net uzaugino viena zydaite,kai tevai jos netoliese buvo susaudyti... :roll:
Tai buvo bjaurus laikotarpis...Kraujas,kerstas,visuotinis pasimetimas,gelbejimas savo kailio...ir kiekvieno begalinis,begalinis noras - g y v e n t i ... :roll:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
mistrale
Administratorė
Administratorė

Standartinė bytute 2006-Kov-06 Pir, 7:22 pm

mano senelis irgi buvo lageri... uz tai kad gelbejo kitus.. ne zydus.. savus.. o toks zydelis komisaras ji issiunte ten... jam pasiseke, gryzo laimingai sukure seima.. bet sveikata susigadino... jei ne lageris gal ir dabar butu sveikas ir gyvas vis delto..
Vartotojo avataras
bytute

Standartinė Bastet 2 2006-Kov-17 Pen, 2:35 am

nem?gstu ?ydų. jie keisti
The big brother is watching you...
Vartotojo avataras
Bastet 2
SPAM'eris(-ė)
SPAM'eris(-ė)

Standartinė soma 2006-Bir-27 Ant, 9:09 am

NoCtIvaGuS rašė:?mon?s nem?gsta ?ydų nes jie yra labai protingi, moka gerai" daryti bizn?" ir jų yra visur. a? nesu antisemitistas bet ?ydų atveju esu antisemtistas. jų buvo pilna visur ir hitlerui d?l ?ydų naikinimo per WW2 pritariu. jie vald? valstybes, at?m? i? palestinie?ių ?emes ir juos nust?m? ? nederlingas teritorijas. nors jie i?silaik? vien d?l to kad buvo yra ir bus vieningi, jie tokie patys religijos fanatai kaip ir arabai tik jie yra protingesni u? arabus.man jų kult?ra nepriimtina ir a? jos labai nem?gstu.taip pat nem?gstu ?ydų nes nuo jų kilo krik??ionyb? per kuri? kilo ir kyla daug karų. ?ydai ve?ant lietuvius ? lagerius labai prisid?jo lietuvių nenaudai ir tai jau man yra asmenin? nuoskaud? nes mano kai kurie giminai?iai pakliuųvo ? lagerius vien d?l ?ydų kalt?s. taigi a? eken?iu ir nekesiu.... nors ten kur pra?jo ?ydas ir lietuvis ten niekas nieko nereikalingo nersas...

tu gal labiau paanalizuok tuos istorijos faktus.
nemegsti zydu, nes is ju kilo krikscionybe, sukelusi daug karu. tai kad krikscionybes saknys gal ir yra susijusios su zydu tauta visiskai neitakoja daugybes karu, kuriuos sukele si religija.
del palestinieciu, tai ten buvo d. britanijos kolonija ir zydai apsigyveno tose teritorijose, kurias jiems paskyre d britanija.
del to kad zydai prisidejo vezant i lagerisu lietuvius tai ir daug lietuviu prisidejo. pvz mano prosenelis sprende, kas is musu rajono bus istremtas. jis buvo grynas lietuvis. tai gal dabar ir saves nekeskim. ir siaip labai daznai zydai tapatinami su sovietais. taip, jie jiems prijaute, vien todel, kad zinodami vokieciu antisemitinius keslus, ju bijojo. ir nusprende slietis prie rusu, kurie buvo ne tokie ziaurus ju atzvilgiu.
o del visu tu, kad zydai labai verkslena ir pan. tai pagalvokit, vykde ju tautos genocida. visiska genocida. as suprantu, kad ir lietuviai patyre didele skriauda del ssrs. bet musu buvo istremta (ne ishzudyta) keli simati tukstanciu, o zydu ~6mln. ir dar pacioje rusijoje stalinas vykde ir savo, rusu, tautos zudymus, kurie atsiejo labai labai daug milijonu rusu gyvybiu. tai gal mes nesam didziausi vargsai??
nezinau, as kuo labiau analizuoju visa zydu tautos istorija, tuo labiau esu pries antisemitus. holokaustas buvo kazkas beprotiskai ziauraus. ir to niekaip negalim pateisint. nu zodziu. as labai megstu zydus. :)
soma
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė sc0rp 2006-Bir-27 Ant, 9:37 am

soma rašė:o del visu tu, kad zydai labai verkslena ir pan. tai pagalvokit, vykde ju tautos genocida. visiska genocida. as suprantu, kad ir lietuviai patyre didele skriauda del ssrs. bet musu buvo istremta (ne ishzudyta) keli simati tukstanciu, o zydu ~6mln. ir dar pacioje rusijoje stalinas vykde ir savo, rusu, tautos zudymus, kurie atsiejo labai labai daug milijonu rusu gyvybiu. tai gal mes nesam didziausi vargsai??

Grynai mano zodziai :) Kas galvojat blogiau? Buti istremtam ar visa laika gyventi uzsislepus su baime, nes zinai kad tave bet kada gali ziauriai isniekinti ar nuzudyti... Jiem blogiau is tiesu buvo, o zydai bent jau taip man netrukdo ir seip man nerupi kokia zmogaus religija ar rase ar pan. I pats zmogaus poziuris labiau rupi tai seip nei pries nei uz zydus..
Vartotojo avataras
sc0rp

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Sau-21 Sek, 5:34 pm

Neturiu jokio priesiskumo zydams, ir nesuprantu, kodel tureciau toki turet :roll:
Man zydu gaila. Ziauriai gaila. Bet ne dabartiniu, o tu, kuriuos naikino Hitleris (*atsiprašau*) ;/
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė bytute 2007-Sau-21 Sek, 8:20 pm

Hitleris naikino ne vien zydus.. Bet aisku jie vieninteliai verti gailescio.. Ir dzin kad dabar patys naikina palestiniecius tokiu pat budu.. Negerbiu as zydu ..
Vartotojo avataras
bytute

Standartinė Cherry 2007-Sau-21 Sek, 8:24 pm

Man jokio skirtumo zmogus zydas nezydas, svarbu koks pats zmogus, as neisskiriu zmoniu pagal tautybes :D
Vartotojo avataras
Cherry
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Sau-21 Sek, 10:31 pm

Cherry, wat, man ir nieko nereiskia tautybe... Na, gal kokius turkus isskirciau :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Kitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Yahoo [Bot] ir 0 svečių