NoCtIvaGuS rašė:?mon?s nem?gsta ?ydų nes jie yra labai protingi, moka gerai" daryti bizn?" ir jų yra visur. a? nesu antisemitistas bet ?ydų atveju esu antisemtistas. jų buvo pilna visur ir hitlerui d?l ?ydų naikinimo per WW2 pritariu. jie vald? valstybes, at?m? i? palestinie?ių ?emes ir juos nust?m? ? nederlingas teritorijas. nors jie i?silaik? vien d?l to kad buvo yra ir bus vieningi, jie tokie patys religijos fanatai kaip ir arabai tik jie yra protingesni u? arabus.man jų kult?ra nepriimtina ir a? jos labai nem?gstu.taip pat nem?gstu ?ydų nes nuo jų kilo krik??ionyb? per kuri? kilo ir kyla daug karų. ?ydai ve?ant lietuvius ? lagerius labai prisid?jo lietuvių nenaudai ir tai jau man yra asmenin? nuoskaud? nes mano kai kurie giminai?iai pakliuųvo ? lagerius vien d?l ?ydų kalt?s. taigi a? eken?iu ir nekesiu.... nors ten kur pra?jo ?ydas ir lietuvis ten niekas nieko nereikalingo nersas...
tu gal labiau paanalizuok tuos istorijos faktus.
nemegsti zydu, nes is ju kilo krikscionybe, sukelusi daug karu. tai kad krikscionybes saknys gal ir yra susijusios su zydu tauta visiskai neitakoja daugybes karu, kuriuos sukele si religija.
del palestinieciu, tai ten buvo d. britanijos kolonija ir zydai apsigyveno tose teritorijose, kurias jiems paskyre d britanija.
del to kad zydai prisidejo vezant i lagerisu lietuvius tai ir daug lietuviu prisidejo. pvz mano prosenelis sprende, kas is musu rajono bus istremtas. jis buvo grynas lietuvis. tai gal dabar ir saves nekeskim. ir siaip labai daznai zydai tapatinami su sovietais. taip, jie jiems prijaute, vien todel, kad zinodami vokieciu antisemitinius keslus, ju bijojo. ir nusprende slietis prie rusu, kurie buvo ne tokie ziaurus ju atzvilgiu.
o del visu tu, kad zydai labai verkslena ir pan. tai pagalvokit, vykde ju tautos genocida. visiska genocida. as suprantu, kad ir lietuviai patyre didele skriauda del ssrs. bet musu buvo istremta (ne ishzudyta) keli simati tukstanciu, o zydu ~6mln. ir dar pacioje rusijoje stalinas vykde ir savo, rusu, tautos zudymus, kurie atsiejo labai labai daug milijonu rusu gyvybiu. tai gal mes nesam didziausi vargsai??
nezinau, as kuo labiau analizuoju visa zydu tautos istorija, tuo labiau esu pries antisemitus. holokaustas buvo kazkas beprotiskai ziauraus. ir to niekaip negalim pateisint. nu zodziu. as labai megstu zydus.