NeAiSkInK 2007-Kov-11 Sek, 9:25 pm
Autobuso Kontrolierius Minedui:
-Jūsų talonėlis?
-Mano talonėlis.
-Jūs ką ligonis?
-O jūs daktaras?
-Jūsų talonėlis!
-Mano talonėlis.
-Ką čia tą patį kartojat, kitų žodžių nežinot?
-Žinau: siurblys.
-Aš kontrolierius!
-O aš MINEDAS.
-Pas jus visi namie?
-O norit į svečius?
-Jūsų talonėlis!
-Mano talonėlis.
-Jūs ką, zuikis?
-O jūs vilkas?
-Jūsų talonėlis!
-O, kam jis jums?
-Aš pasižiūrėsiu...
-Tai nusipirkit ir žiūrėkit.
-Jūsų talonėlis!
-Mano talonėlis. O, štai ir mano stotelė...
--------------------------------------------------------------------------------------
Parsinešė žmona namo kamasutrą, vyrui sako "ruoškis, mylėsimės". Vyras, aišku apsidžiaugė, įdomu visgi tas pozas išbandyt. Nu ką, mylisi pirma poza, antra, trečia... atėjo prie keturiasdešimtos, žiūri - trečio žmogaus reikia. Žmona sako "eik pas kaimyną Petrą, gal tas norės". Nueina vyras pas Petrą, tas iškart sutiko. Pradėjo jie trise mylėtis... 41 poza, 42, 43... atėjo prie penkiasdešimtos, žiūri vyras su žmona, kad Petras jau batus maunasi, ruošiasi eit namo, sako "Petrai, kur tu eini? Taigi dar tik 10 pozų išbandėm... jų dar daug liko išbandyt...
Petras sako: "Eikit jūs na**ui su savo kamasutra, jau 10 pozų praėjo, o aš tik čiulpiu ir čiulpiu..
--------------------------------------------------------------------------------------
Prieš koncertą Vingio parke prie Ryčio Cicino prieina toks gauruotas žmogelis ir paprašo palaikyt jo daigta uz 1000lt. Nu ka Cicinas ir sutiko.
Tik po kelių dienų žiūri, kad jam ant delno pradėjo augt juodi plaukai. Trina trina Ryčka rankas, bet nunusitrina ir vsio.
Tada sugalvojo Rytis nueit pas būrtininkę dėl tos savo problemikės.
Būrtininkė parodė jam tokią vietą Neryje kur reikia rankas nusiplaut.
Nu plauna, plauna Ryčka rankas...
O kitoj Neries pusėj du narkomanai kaifuoja, vienas sako:
-Žiurek Cicinas rankas plaunas
-Ne nu tu tai duodi vieną dieną tau Mango merginos burnas skalauja, kitą jau Bavarai subines į vandenį sukišę, o dabar net Cicinas...
Mažink dozes žmogau.
Blondinę užpuola plėšikas:
- Pinigai!
- Kur?!
- Tu ką, į akį nori?
- Ne, geriau į burną!
- Gyventi nori?
- Su kuo?
- Dar pyptelsi išprievartausiu!
- Pyp! Pyp! Pyp!
Standartinė situacija: į 600 Mersą įvažiuoja Zaporožietis. Sėdi už Zapo vairo pensininkas ir svarsto: butą atims, vasarnamį atims, santaupas irgi, anukę paleistuve paleis... BLOGAI!!! Nervas suėmė gyvenimo ar taip ar taip jau nebebus išsitrauke beisbolo lazdą, išlipo, per mersą, per langus, apėjo, apdaužė, apdaužė, sėdo į zapuka ir nuvažiavo....
Sėdi nauji rusai netekę žado purkštauja ir nieko nepralemena:
-nu nuuu nuuuu... Čia visiška betvarkė!!!
Kitas sako:
-O, tu pagalvok, jeigu mes būtume į jį įvažiavę...
Paskutinį kartą redagavo
NeAiSkInK 2007-Kov-11 Sek, 9:36 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir KiSkIs