NeAiSkInK 2006-Kov-23 Ket, 1:58 pm
Spahija House'ui:
- Kod?l treniruotę praleidai? V?l su pyd**ais daveisi?
- Baikit treneris, namie lovoje miegojau.
- Meluoji, man rodos...
- Netikite? Galiu pakviesti septynis liudininkus.
- O a? ir ne?inojau, kad j?s taip aistringai...
- Ne, tiesiog jie man baisiai spaud?ia!
K? tik i?simaud?iusi du?e stoviu prie? veidrod? ir sakau savo vyrui "mano kr?tys yra per ma?os". Vietoje b?dingo atsakymo "jos visai ne ma?os", i?girstu "Jeigu nori, kad jos padid?tų, turi kasdien pasi?musi gabal?l? tualetinio popieriaus patrinti juo tarp kr?tų". Juo patik?jusi, pasi?miau gabal? tualetinio popieriaus, prad?jau trinti juo tarp kr?tų, ir klausiu " o kiek laiko tai truks?" "Jos ims augti po kelių metų" atsak? mano brangusis. A? nustojau trinti tualetiniu popieriumi "Nejaugi tu tikrai manai, kad tualetinis popierius gali padidinti kr?tis?" Nerodydamas nustebimo jis atsak? "?inoma, juk u?pakalis ?i?r?k kaip i?augo!"
Jis liko gyvas, ilgalaik?s intensyvios terapijos d?ka prad?jo vaik??ioti.
Kvailas, kvailas žmogus...
- Turim jum 3 naujienas: blog?, toki? visai-nieko ir ger?.
- Nu tai sakykit blog?...
- J?sų ?mona paskendo, mes j? i? up?s i?trauk?m. O nebloga naujiena ta, kad ji visa v??iais apkibusi buvo. Na tai ?inot pa?m?m alaus, pas?d?jom su narais, tikrai neblogai vakaras pra?jo.
- O gera kokia ?
- Tai ateikit rytoj pas mus, mes ja v?l i?trauksim, pas?d?sim...
- S?dim su Laima, ?i?rim televizorių, galvoju, kaip ?ia j? apkabinus... Tik staiga matau, kad ji samon?s neteko, akys u?merktos, ant manęs u?krito, pliauk?tel?jau per ?andus por? kartų, atsipeik?jo, paskui ka?ko supyko, apsiverk? ir pab?go.
Mergina:
- S?dim su Petru, ?i?rim televizorių, galvoju, kaip b?tų gera, jei apkabintų, pabu?iuotų... Ka?kaip atsipalaidavau, u?simerkiau, prisiglaud?iau prie jo, o jis man - ? dantis, ? dantis...
Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir KiSkIs