Amzius

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Amzius

Standartinė pikas 2006-Lie-01 Šeš, 8:54 pm

Esu fiziskai braides ketvirtoje dešimtyje (ner problemu tame prisipazinti :) ), bet ar esu subrendes tam braidymui, kas ten zino. :roll:

Taigi, tas amžius slidus daiktas. O, dailioji lytis, ten dar slidžiau.
Va, Mistrale is intelektines puses atrodo puikiai brandžiai susibraidziusi, o metu tai jai ir joms nebuna daugiau nei aštuoniolika. :wink:

Gal dailiajai lyciai reiktu ir kitu dailesniu kriteriju del galimumo skaitytis cia. Viena toki siulyciau, kad joms gana vien to, kad cia jaustus kaip namie.

Daugiau mano branda neveza :oops: , gal didesnem pajėgom sukurtumem kokia rimtesne konstitucija. :-({|=

:)
pikas
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė mistrale 2006-Lie-01 Šeš, 9:34 pm

:oops:
Na, jau... Bet ,kaip sakoma,moters(merginos) amziaus neklausiama...
O subrendimas subrendimui nelygu... :wink: :) Kartais tarsi noris apgauti laika bei save ir sugrizt i praeitin nubegusius metus, tarsi butum nerupestingoj paauglystej...
O siaip realybej as visada jauciuos vyresne nei esu... Atvirksciai gaunas tik internetinej erdvej... Todel apie mano amziu ir branda(visapusiskai) yra sunkoka(kebloka) kalbeti... :wink: :)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
mistrale
Administratorė
Administratorė

Standartinė Vanagas 2006-Lie-02 Sek, 10:09 pm

Nai reiškias savo paauglyste, kaip konpensaciją už praėjusius laikus reiški čia šioje virtulioje erdvėje, kaip supratau ar kaip mistrale :?:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Vanagas
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė pikas 2006-Lie-02 Sek, 10:15 pm

Yra keletas idomiu aspektu tavam poste, paliesiu viena.

O siaip realybej as visada jauciuos vyresne nei esu...

Va, cia idomiai palietei, o ar aplamai yra riba savam amžiuj kai nebesijauti, nebegali jaustis vyresnis.
Arba kiek tokia situacija aplamai gali testis.

Jei teisingai supratau tai galima savo kuna ir prota padeti i skirtingas laiko lentynas.
Kolkas sunkoka isivaizduoti toki pilnesni vaizda praktikoje. Tai aplamai gerai ar blogai? :roll:

Man gal taip neiseina susidvejinti, bet uz tai pats visas kazkiek jauciuosi kazkokioj kitoj lentynoj, nei kiti.:) :roll:
pikas
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Shejla^meow 2006-Lie-03 Pir, 9:46 pm

joks cia nesusidvejinimas 8) paprasciausiai,manau,kieikvienam taip yra nete :) kazkaip virtualioj erdvej ,,atjauneji"... Gal kad dauguma neto lankytoju paprastai jaunesnio amziaus(teatleiskite man,nes statistikos tiesiog nezinau,tik taip manau,nes as nete daugiausia ir sutinku jaunimo)
pkas,o kitij ,,lentynoj" gal ir mes kiekvienas jauciames,bet toks jau tas virtualus gyvenimas ir jo santykis su realybe :wink: :)
mm.. wanna some? crash down on me.

My life is brilliant.
My love is pure.
I saw an angel.
Of that I'm sure.

~dont cha wish your girlfriend was hot like me;*~
As isimylejusi :)
Vartotojo avataras
Shejla^meow
Forumo rėmėja(-as)

Miestas: ~*~Neatsimeni mano trechio konteinerio nuo MaXimos?! ~*~

Standartinė pikas 2006-Lie-05 Tre, 7:30 am

joks cia nesusidvejinimas............ kieikvienam taip yra nete kazkaip virtualioj erdvej ,,atjauneji"............ kitij ,,lentynoj" gal ir mes kiekvienas jauciames.............

Shejla

Ar kategoriškumas argumentas?
Pati teigi, kad vienur esi vienoks, kitur kitoks ir kartu ta neigi („joks cia nesusidvejinimas“) koks cia nuoseklumas nenuoseklume?

Tikiuosi, kad tai nebus suprasta kaip kažkoks užsipuolimas, tiesiog noriu suprasti kita pozicija. :roll: :wink:

geros dienos
pikas
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė LENA 2006-Lie-20 Ket, 10:17 pm

[labukas noriu susipazinti o gal ir draugaut laukiu jusu laiskus l_kiska@mail.ru arba lenab@mail.lt
LENA
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Vanagas 2006-Lie-23 Sek, 11:11 pm

LENA rašė:[labukas noriu susipazinti o gal ir draugaut laukiu jusu laiskus l_kiska@mail.ru arba lenab@mail.lt

Tai reiškias skant tave 30-šimt mečiai domina škia :wink: :D
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Vanagas
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė kik 2006-Lie-23 Sek, 11:47 pm

Vanagas rašė:
LENA rašė:[labukas noriu susipazinti o gal ir draugaut laukiu jusu laiskus l_kiska@mail.ru arba lenab@mail.lt

Tai reiškias skant tave 30-šimt mečiai domina škia :wink: :D

Jei netoli iki 30 ;)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Re: Amzius

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Rgs-07 Pen, 2:02 pm

As jauciuosi tokio amziaus, kokio ir esu...dazniausiai :mrgreen:
Na, ir is kitu negirdziu jokiu pastabu, kad elgiuos kaip mazvaike ar kaip perbrendus, bet...
Daugelis bent jau iš shules tj turbut nepatiketu, jei suzinotu, ka kartais darau.
Uzeina kartais noras pakvailiot...kazkurioj temoj jau rasiau kazkiek apie tai.
Aisku, buna ir atvirksciai, kai tenka pajusti visa atsakomybe uz kazka ar uz visa savo ir draugu veikla.
Nemalonu, kai tenka aukleti kitus.
Geriau jau draugishkai pasilazdavot xD
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Re: Amzius

Standartinė Mr Etc 2008-Spa-26 Sek, 2:01 pm

AuToMaTiCa rašė:As jauciuosi tokio amziaus, kokio ir esu...dazniausiai :mrgreen:
Na, ir is kitu negirdziu jokiu pastabu, kad elgiuos kaip mazvaike ar kaip perbrendus, bet...
Daugelis bent jau iš shules tj turbut nepatiketu, jei suzinotu, ka kartais darau.
Uzeina kartais noras pakvailiot...kazkurioj temoj jau rasiau kazkiek apie tai.
Aisku, buna ir atvirksciai, kai tenka pajusti visa atsakomybe uz kazka ar uz visa savo ir draugu veikla.
Nemalonu, kai tenka aukleti kitus.
Geriau jau draugishkai pasilazdavot xD

Pažvelkite į savo gimimo datą. Ar manot, jog esate būtent tokio amžiaus? Ar niekuomet neatrodėt sau daug jaunesnis ar senesnis nei esate? Ar neteko bendrauti su jaunais seniais ir senais jaunuoliais? Gimimo data nerodo Jūsų amžiaus. Ji rodo tik dažų įsigijimo datą menininko paveikslui. Kokiu jūs būsit pasiekęs rezultato žinot tik Jūs. Galima būnant 80 – ies mirti jaunam, galima ir tik sulaukus aštuoniolikos mirti seniu. Pažvelgus už gyvenimo ribos mes planuojame mirties datą. Iki jos dar toli, nes reikia spėti maksimaliai priartėti prie savo tikslo. Bus labai skaudu jei gyvenimo tikslas bus pasiektas gyvenant. Mes būsim laimingi, bet kur tuomet reikės eiti toliau? Žmogus be pagrindinio tikslo – vargšas žmogus, nes jis nežino kam jam gyventi. Žmogus praradęs prasmę gyventi kas gali būti skaudžiau?
[:-s]YPATINGASIS FORUMO DETEKTYVAS.
FORUMO FILOSOFAS. FORUMO GILTINĖ.
[:-s]
Vartotojo avataras
Mr Etc
nenustygstantis vietoje

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių