Telefoniniai sukčiai

Pokalbiai apie mobiliuosius telefonus, jų kainas, naujienas, WAP...

Telefoniniai sukčiai

Standartinė Zaneta 2006-Lap-18 Šeš, 10:49 am

Ar teko su tokiais susidurti? Suviliojo ju pasiulymai?
Neseniai draugas ir as gavom zinutes:"Sveikiname.Jusu numeris tapo laimingu ."TOPO centras"dovanoja jums tel.NOKIA N-93 bei 1000 lt ceki.Del prizu kreiptis tel.:863193628.Apsimetem kvailiukais ir paskambinom.Per puse valandos reikejo nusipirkti papildyma uz 40 lt. ir vel paskambinti.Pabaiga ta,kad ispesa jie papildymo numeriukus ir pasipildo savo telefona.Sikart jiems nepasiseke :lol:
Vartotojo avataras
Zaneta
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Maris 2006-Lap-18 Šeš, 11:35 am

Esu gaves keleta tokiu zinuciu. nekreipiau demesio,nors pirma karta lyg ir norejosi tuo patiket. gerai,kad buvau valdomas proto,o ne emociju- paskambinau i Omnitel informacija,ir suzinojau,kad jokios akcijos nevykdomos...
Dar esu gaves kitokio pobudzio sms. Mazdaug tokia:,, Paskambink mamytei ir pranesk,kad as patekau i didele beda. tegu paskambina man tokiu ir tokiu ten nr. ... As pati negaliu paskambint,nes issikrove telefonas.." . na,atsimenu,ta vakara teko truputi pasukt galvele,kas cia skambina ir kokiai mamytei praso pranest... Bet kazkaip pagalvoajau,kad cia kazkokia nesamone...
na,o visai neseniai pussesere is Klaipedos issitare,kad ir ji tokia sms gavo. tai ji pamane,kad jos sesei atsitiko nelaime,paskambino,tai atsiliepe vyras ir pareikalavo nemazos sumos pinigu... gerai tiek,kad ji nepasimete ir pasake,kad tuos reikalus sutvarkys brolis ir payts atvaziuos ten... Tai tada tuo ir baigesi pokalbis... Taip iseina,kad irgi ji buvo bepradedanti uzkibti ant aferistu...
Si vis amari, ama (Seneca) – Jei nori, kad tave mylėtų.......pats mylėk
Vartotojo avataras
Maris
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė devyni 2006-Lap-18 Šeš, 12:28 pm

Mano mama kartą gavo žinutę "Mama, patekau į didelę bėdą, paskambink šituo numeriu". Džiaugiuos, kad žmogus nepasimetė ir paskambino ne nurodytu numeriu, o tiesiai man. Buvo vakaras, su draugais leidom laiką visai kitame mieste, buvo keista girdėt jos susujaudinusį balsą. Nekantriai klausinėjo ar man viskas gerai. Nuraminau, pasakiau, kad atsiųstų man tą numerį.

Visgi, panaši situacija nutiko vienam pažįstamui. Jo sesuo gavo panašią žinutę, kaip ir mano mama. Sesuo bandė skambint pačiam broliui, bet jo tel buvo išjungtas, nes bachūras kiurksojo prie ežero degindamas minkštąją. Tada, sutrikus sesė paskambino nurodytu numeriu, jai buvo pasakyta, kad jos brolis dabar areštinėj už kūno sužalojimą.
Įdomiausia buvo, kai tas vaikinukas grįžo namo, o ten - kaimynai, tevai, draugai. Ir tėvas jam sako - "Kaip tave paleido? Mes jau beveik pinigus surinkom". Visgi, kartais trūksta labai nedaug, kad sukčiams pasisektų...
Vartotojo avataras
devyni
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė wNindze™ 2006-Lap-24 Pen, 6:26 pm

he he he man buvo priesh 2 metus i mobiluji tel. atsiunte sms pranesima kad buvau vilniaus akropolyje ir laimejau kazkiek pinigu ir telefona kazkoki nokia (neatsiimenu) tai galvoju ka daryt....tada paskambinau nurodytu numeriu ir pradejo malt shuda greitai kad tipo laimejau visa tai kad turiu nubegt nusipirkt kuo greiciau papildyma per 15min. ir uzbaigsiu savo uzduoty ir tada galesiu atsiimt tuos prizus tai vakar diena buvo tada kaip tik rode laida su tokiom nesamonem tai iskarto sustumiau ant jo ir tiek... :D
Vartotojo avataras
wNindze™
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Nissma 2006-Gru-09 Šeš, 9:34 pm

tas prikolas kad numeris yra paprastas ten pvz 86****** o jeij butum ka laimejas tai tau is firmu tel paskambintu ir numeris butu ten 86999999. ar pan
Nissma
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Woman 2006-Gru-10 Sek, 1:29 pm

Daug kartu esu gavus panasias zinutes, i jas nereaguoju niekaip.
Nu man keista, kad yra tokiu zmoniu, kurie patiki tokiu dalyku kaip, kad gautu priza turi papildyti kazkokio nr kortele, juk tai visiskai nesusije. kam kokiai maximai reikia kazkokio papildymo i belekoki numeri. nu labai kvaila.
skambutis apie i beda patekusi sunu yra gudresnis reikalas.
ar girdejot, kur senutei taip pat paskambino del sunaus, patekusio i beda ir ji atidave 5000lt. paskui atsigavus suprato, kad sunaus niekada ir neturejo. cia kur rodys rytoj per top 10. nu jau nebe graudu, bet juokinga.
Vartotojo avataras
Woman
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė dead_nirwana 2006-Gru-19 Ant, 8:37 pm

Svarbiausia,kas blogiausia,kad senukai,kurie gauna tokies žinutes,dažniausiai gali išsigąsti.
Mano močiutė gavo tokią žinutę : "Jūsų sūnus pateko į kalėjimą.Turėsite sumokėti 500lt užstatą,jei norite,kad jį paleistų".
Močiutė - panikan ;>
kai dar jos sūnus buvo išvažiavęs dirbti į Norvegiją,ir telefonas buvo pasikeitęs.
Negalėjo net susisiekti su juo :o
Vartotojo avataras
dead_nirwana
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė tadynis 2007-Sau-02 Ant, 11:52 pm

uzdauzyt tokius kalinius....cia kaliniai taip pildosi savo saskaitas....
tadynis
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė #BlueSky# 2007-Bir-03 Sek, 1:01 am

Kai pirmasyk gavau toki sms tai jau ir galvojau bandyt kazka...bet neskubejau ir palaukiau kol kiti ka pasakys...tada ir suzinojau kad buna tokiu aferistu.Nuo to laiko kai gaunu kokį panašų sms tai tiesiog nekreipiu dėmesio :)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė MANITU 2007-Bir-03 Sek, 11:29 am

He, gavau žinutę:„Mama, pakliuvau į bėdą“.
Parašiau:„ Tu man nerūpi“.

O šiaip girdėjau nutikimą, kad sėdėjo du vienoj kameroj su tokia telefoninė aferistine patirtimi, ir vienas iš susėdovų sugebėjo tokiu būdu apmulkinti savo kameros draugo šeimą.
Baltųjų Arklių Šokis.
Vartotojo avataras
MANITU
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Pravda 2007-Bir-14 Ket, 8:06 pm

Dažnai gaunu sms su sveikinimu,kad laimėjau pinigų ir telefoną.Vienąkart neiškentusi paskambinau nurodytu telefonu,atsiliepė vyriškis ir prisistatė esąs iš topo centro... :o tada aš jį pasiunčiau kuo toliau ... O:)
Vartotojo avataras
Pravda
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė marinda kloj 2007-Bir-24 Sek, 3:59 pm

buvo su topo centru ir sukčiai parašė: MAMA SKUBIAI PASKAMBINK ŠIUO NUMERIU(kažkokį parašė) MANE SULAIKĖ POLICIJA.
Vartotojo avataras
marinda kloj
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Grįžti į Mobilusis pasaulis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių